imac 24 ali kaj drugega all in one

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
nujno rabim nov racunalnik...

muci me imac 24 col mam nagledanega enga ugodno starga dva meseca iz siolove akcije en pac arbi denar...

ogledujem si tudiostalle all in one spake ki so obcutno cenejse ob primerljivi konfiguraciji... ker imaca ne poznam me zanimajo prednosti

imac bi bil za okol 400 eur drazji...

pro & contra
mnenja prosim

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Si prepričan v to, da je star le 2 meseca? Ker 24 col. model je oktobra 2009 zamenjal 27 col.

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Si prepričan v to, da je star le 2 meseca? Ker 24 col. model je oktobra 2009 zamenjal 27 col.

ej moæno je clo da je 21... ne vem čist točno

rekel mi je da že ima led zaslon kar nimajo vsi...

v glavnm pro & contra..

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Pa ti veš da mac nima windowsev gor
smile-1.gif

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
lion ni problem... operacijski sitem je videt čist ok... in logičen

vse ostalo me bolj skrbi ??? stabilnost računalnika, itd itd...

jgfd

Pripravnik
7. sep 2007
348
0
16
Po moje je čisto odvisno za kaj uporabljaš računalnik

Glede hardwera mislim da so maci na nivoju zelo kvalitetnih PC-jev. Tudi z stabilnostjo ni problema.

Če je to bolj domača uporaba (slike, filmi, muzika, internet......) potem je iMac in OS X super, enostavno, logično, različni programi med sabo sodelujejo....
Če rad dosti experimentiraš, sprobavaš nove programe,... za Win je praktično vse "zastonj" za OS X pa je to malo težje.

Za bolj profesionalno uporabo obstajajo področja kjer je OS X ni tako primeren. Na tehničnem področju recimo (AutoCAD, .......) , nekateri specialni programi obstajajo samo za Win.
Po drugi strani pa se OS X veliko uporablja pri avdio in video produkciji

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
rabil bi ga samo za osnovne stvari

word, internet,

novo je edino to da si moram nabavit en program corel ali podobno za izdelavo slik v vektorjih...

ostalo mi je vseeno