Ima Nokia E66 res tako slabo baterijo??

Nemesis83

Zelenc'
11. feb 2010
4
0
1
razmišljam o nakupu novega mobitela in od vseh,ki so trenutno na voljo mi je všeč edino tale Nokia.naj povem,da sem imela prej odličen mobi in sicer Nokio 6280,a mi je žal počil ekran od znotraj.sedaj se ga pa ne da več dobiti.sem brskala malo po straneh in primerjala vse te"novodobnike"in touchscreen-e in je tale model dobil zelo slabe kritike glede baterije.ima kdo izkušnje z njim in bi lahko kaj več napisal?hvaležna bom za vsako informacijo:)
865637-nokia_e66.jpg

Priponke

• 865637-nokia_e66.jpg
    865637-nokia_e66.jpg
    54,2 KB · Ogledi: 227

Nemesis83

Zelenc'
11. feb 2010
4
0
1
no,da ne bom odpirala nove teme,bi postavila še eno vprašanje.kateri drsni telefon izbrati po vaših izkušnjah z njimi.
pri Nokii je na voljo samo enih par...pa še to so po večini touchscreen-i,ki mi ne dišijo preveč.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Imel ta fončič, in ti rečem da je baterija čist solidna. Meni je držala en dan. Stem da v enem
dnevu prejmem/pošljem ducat emajlov, 20 SMSov, pa vsaj dve uri pogovora, pol pa če razno browzanje.

Telefon sem raztreščil in je ostala uporabna samo baterija, katero sem dal punci in jo uporablja v E75,
in ji obe nateriji držita pribljižno enako dolgo, stem da je moja kake 3 mesece starejša.

Toplo priporočam nakup, eden boljših in lepših telefonov, pa sigurno ga nima taprv sodelavc,
v živo sem jih videl mogoče 5-6 komadov. Kaj se tiče drsnih je pa itak daleč pred vsemi.

Le v štacuno!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Nemesis83 pravi:
no,da ne bom odpirala nove teme,bi postavila še eno vprašanje.kateri drsni telefon izbrati po vaših izkušnjah z njimi.
pri Nokii je na voljo samo enih par...pa še to so po večini touchscreen-i,ki mi ne dišijo preveč.

Med drsniki druga ko 66tke ni kaj pametnega. Poglej še nokijo x3.

Nemesis83

Zelenc'
11. feb 2010
4
0
1
smile-1.gif
)) hvala za vaše odgovore.sem šla prečekirat malo v mobitelov center in je ta eden izmed lepših telefonov.res da je bolj za poslovneže,ampak who cares!res,da mogoče ne bom nikoli rabila vseh teh funkcij,ki jih ima(GPS,WLAN).če pa hočem na internet,grem raje na svoj računalnik,ker nisem med tistimi,ki non stop visijo gori,še najbolj pa ne,če sem kje zunaj.zaenkrat sem prezadovoljna!lahko končno"pokopljem"svoj stari mobi:DDD
lp vsem!;)

Nemesis83

Zelenc'
11. feb 2010
4
0
1
no,da apdejtam...moja Nokia E66 je bila kupljena v soboto,polnila se je do nedelje in pri bateriji kaže 3 črtice.pa ga non stop nekaj odpiram in se"igračkam",pa pišem sms-e,kličem...:) moj strah je bil odveč:D