Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Audi 2016, imam VIN števiko, v AvtoLog-u vozla (še) ni, ker je mlajše od 4 let.
Ima kdo vpogled v Audijevo bazo vozil, če mu sporočim VIN števiko? Hvala.
V Audijevo digitalno servisno knjižico imam jaz, v interno Audijevo bazo ne, to imajo samo pooblaščenci. Skratka, če ima avto priloženo običajno papirnato knjižico, ti žal ne morem pomagati. Sicer pa ja.
V Audijevo digitalno servisno knjižico imam jaz, v interno Audijevo bazo ne, to imajo samo pooblaščenci. Skratka, če ima avto priloženo običajno papirnato knjižico, ti žal ne morem pomagati. Sicer pa ja.
Zdaj sem preveril še v eni drugi bazi, ta pa mi vrne vozilo, ampak mislim, da je VIN napačna (je za Q3), kar mi je povedal že Chrashendburnt (rekel je, da VIN verjetno ni prava, sedaj vidim tudi sam)
Kupcu sem napisal, če mi lahko posreduje pravo VIN števiko, pa bomo potem naprej ...
Nazadnje, ko smo se zanimali o zgodovini avta, so nam na pooblaščenem servisu odgovorili, da zaradi varovanja osebnih podatkov, ne smejo dajati nobenih informacij. Edino, če je lastnik zraven. Se je šlo pa za vw golf.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.