Ima kdo izkušnje z Rač.firmo AGT

uli

Pripravnik
6. okt 2007
103
0
16
Lep pozdrav ima kdo izkušnje z omenjeno firmo cene imajo dokaj ugodne, drugače se pa kupuje namizni računalnik samo kišta do 400 EUR. kje najbolj ugodno eden od pogojem je da ima intelov dual core i3 procesor.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Kdor kaj hoče kupiti od tam - http://www.stop-neplacniki.si/agt-racunalniki-doo/
smile-1.gif

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
ali pa mimovrste - http://www.stop-neplacniki.si/mimovrste-doo/
NE priporočam, prodajajo staro rabljeno robo kot novo. Avtera je distributor, ki to dela (znanec v živo videl, kako je nekdo vrnil robo, ki je nekaj štekala in naslednji kupec je dobil isto škatlo kot čisto novo, ...). Torej dobiš matično z zvitimi pini, še predno sploh poizkusiš procesor notri dati. Reklamacija itak ne upoštevajo, ker si kao to ti naredil, še predno si kar koli probal...

hermann

Guru
19. mar 2014
9.654
6.515
113
Pred kratkim sem kupil na enaa hpjev skener in sem dobil rabljenega - brez dokumentacije, driverjev in kabla. Poslan je bil direktno od avtere, po nalepki na paketu sodeč. Zadevo sem reklamiral, poslal nazaj na enaa in čez 2 dni sem dobil robo tako kot je treba, zraven pa še majico in senčnik za avto.

Tako, da po mojem niso krivi sami prodajalci ampak avtera.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
So, takrat ko reklamacije ne upoštevajo! Če bi menjali, potem bi bilo ok. Stvar je taka, da je šlo 250 € skozi okno. Matična je šla v smeti, denarnica je pa ostala prazna...
Tako, da jaz vsakemu odsvetujem mimo vrste in zaradi tega so vsaj ob 1500 evrov od prodaje, saj sem že par ljudi prepričal, da kje drugje kupijo kakšno stvar, ko je recimo bela tehnika in ostalo.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Zanimivo tole glede AGT. Včasih sem tam kupil večino robe, zase in za firmo (vsaj 10 računalnikov na leto in kup druge robe), saj so imeli dobre cene, osebje pa je bilo kul (so vedeli kaj prodajajo). Z robo je bilo vedno vse ok, so pa bile na koncu težave z dobavljivostjo in predvsem informacijmi, zato sem šel sčasoma drugam. Ne morem pa reči da bi mi ostal kakšen prav slab občutek (res pa je da imam zadnje izkušnjo 3 leta nazaj z eno grafično, kjer je bilo vse kul).

Podobno se mi zasral še Mlacom, ki pa se je zadnje čase popravil in pa Comtron, ki je bil 10 let nazaj kul firma, potem pa so na hitro zrasli, zaposlili kup bebcev in težave so se začele (nimam pa kakšnih novejših izkušenj, lahko da je zdaj bolje.

Zelo pozitivne izkušnje imam z Funtechom, škoda pa mi je tudi ker ni več JAE (iz črnuč).

Konec koncev pa sem imel po vseh peripetijah s temi trgovinami dovolj in se danes veliko večino stvari kupi v enaa ali mimovrste. Dovolj imam namreč pregovarjanje z nekom o tem kdaj bo roba in zakaj ne more biti takrat kot je bilo dogovorjeno. Poklikaš, že ob naročilu vidiš zalogo in naslednji dan je paket pri tebi.

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Comtron seveda je, samo se ne ukvarja več s prodajo računalnikov. To je že pred leti "izluščil" v Comshop. Pa saj to veš..

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Ok, tam nekje... Moje izkušnje se nanašajo še na Comtron, ne na Comshop.

Saj verjetno je tudi tam zdaj bolje, če ne nebi preživeli.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Jaz sem od mimovrste že kar precej robe naročil. Še vse, kar sem dobil, je bilo tako kot treba, brez praske, brez da bi bilo občutka, da je rebljeno pa še delalo je v nulo.

Na mimovrste več ne kupujem, od kar so onemogočili plačevanje z moneto. Preko monete sem kupil robe tudi 250eur v mesecu, pa je bilo vse ok, tako da ne vem, zakaj so jo onemogočili.

Vprašanje je samo to kupovanje preko ebaya. Marsikdo ga hvali, a jaz sem bolj novinec, tak da ne vem preveč glede njega. Za AGT pa tako ali tako nasploh prvič slišim, od kar obstaja ta tema.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Pri ebayu si skoraj bolj varen, kot pri naših trgovcih. Samo opis je treba natančno prebrati, da recimo ne kupiš kartonske škatle od procesorja na primer.