Ima kdo italijanski iPhone...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
... in bo v kratkem delal restore ter spada med bolj vešče uporabnike?

Rabim eno uslugo - klik

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
???

Tole ti vzame 15 min dela. Marsikdo, vključno z menoj, je za pomoč soforumašem investiral že veliko več, za dober občutek, zahvalo in mogoče kakšno zvezdico. Tako da - upanje umre zadnje.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
No ja... možnost seveda obstaja, da boš koga dobil. Ampak ta možnost je bolj majhna (da bo uprabnik ravno delal restore, da bo videl tvoj post, da bo imel dovolj znanja, da zadevo izpelje, da bo imel dovolj volje, da se zadeve loti...). Če se ti mudi, je bolje poiskati alternativo... in jaz sem ti pač podal še eno drugo možnost. Lahko pa seveda vprašaš kakšnega kolega za uslugo, če ima kdo iPhonea.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ne vzame ti samo 15 minut ...

Res se 15 minut restora nov firmware...vendar je potem potrebno spet spravit vse vsebine nazaj na iPhone... to pa lahko kar traja, ce imas veliko aplikacij, glasbe, filmov,... in to lahko traja tudi uro, dve ali vec...
smile-1.gif
...

Pa se jaz imam recimo pomisleke pri tem, da ne bo potem pri Apple-u zabelezen moj UDID in potem meni ne bodo delala push obvestila ...

Ce imas sam dva iPhone... in to delas s svojim, se nekako gre... da pa je tezko dati manj kot 5€ za resitev, ki jo je predlagal Mikrohard in ki naj bi delovala.... pa ne razumem
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Sem zrihtal.

Če še kdo rabi certifikate, let me know. Mam še en spare set.