Ikona hitrosti

thom

Zelenc'
21. maj 2009
6
0
1
Zakaj imam jaz na garminu bel pravokoten znak za prikaz omejitve hitrosti, prej sem imel pa okroglega takšnega ,ki ga imajo vsi garmini ,seveda kateri to omogočajo. Nikakor ne najdem kaj in kako narediti , da bo okrogel in rdečo obrobljen znak. Ali sem kaj pomotoma pobrisal. hvala

I

Izbrisan uporabnik #488

Kdaj prej?
Si mogoče upgrejdal karto ali pa morda spremenil merske enote in kaže milje?

thom

Zelenc'
21. maj 2009
6
0
1
Ja sem upgrejdal, pa mogoče kaj izbrisal samo nevem kje . Kakor tudi nevem kje se bi nahajala ta ikona. Ni na milje je na km.

I

Izbrisan uporabnik #488

Omejitve so integrirane v karti, verjetno ima pač nova karta takšno obliko, se nisem zavezl.

inaj

Pripravnik
10. jun 2008
84
0
6
prekmurje
Tak pravokoten bel znak meni kaže na dlančniku z garmin mobil XT, na garmin napravi pa normalno oklrogel z rdečim robom in na obeh napravah ista karta, tak da mislim da je to od programa odvisno

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Men na 765T-ki obarva POI točke turkizno. Noben še ni napisal, kako je pri drugih 765-kah. Ker pri 2xx nuvijih in vseh starejših modelih so POI točke normalne barve.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Sej vsem nalagam iz iste mape sam na 765-ki so turkizne barve, na drugih pa normalne. Nisem pa še mel možnost naložit na 8xx ali kšnem novejšem modelu.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Sicer mam svoje ikone, če hoče kdo probat z mojimi naj pove pa mu jih pošljem. Sam kot pravim, na drugih nuvijih delajo barve kot je treba sam na 765-ki ne. Sprobal na treh 765-kah.