Ikea Vileš

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Pozdravljeni,
Mi lahko morda na kratko opiše pot od izvoza z avtoceste do Ikee in nazaj na avtocesto saj slišim, da je slabo označeno predvsem za nazaj?

Hvala

LP

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Google maps? Zemljevidi.net? Garmin? Tom tom?
rolleyes-1.gif

Jst10

Pripravnik
1. sep 2008
151
0
16
Za tja ni problem - slediš tablam oz. greš v smeri velike modre škatle
smile-1.gif

Za nazaj pa moraš pazit, da ne slediš tablam za avtocesto, temveč tablam za Gradiško - v prvem velikem krožnem zaviješ prvi izhod skrajno desno (imaš eno cesto poleg druge - po eni greš na viadukt - most, druga gre dol - pod ta viadukt/most - ti izbereš to, ki gre dol), potem imaš še eno krožno, kjer greš spet prvi izhod ven (ta vodi na most - tu greš čez hitro cesto - če me spomin ne vara) in nato prideš na improvizirano krožno, kjer greš v tretjem izhodu ven. Vse kar ti še ostane je, da zaviješ nazaj na hitro cesto smer Gorizia.

Upam, da je vsaj malo jasno
wink-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.145
4.128
113
Sej ikea je poleg AC oz. hitre ceste, malce je pa res zajebano ker je okoli Ikeje labirint cest (parkirišča) in se zna v najslabšem primeru zgodit, da prideš na vzporedno lokalno cesto (govorim za smer gorica).

Skratka če ne gre drugače, preden greš domov pojdi na "mostiček" ki je malce dvignjen pa poglej kako gredo ceste, ne moreš falit (malce pazi edino enosmerne)!

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Ni panike, kot je že en napisal slediš tablam za gradiško in se lepo pripelješ nazaj na avtocesto. Sicer so pa že dodali nekaj dodatnih tabel, tako da je že dokaj nedvoumno.

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Hehe, ravno včeraj sem se ponovno izgubila
d055.gif

Ko sem bila prvič, sva se znašla na AC proti Benetkam (in seveda obračala na prvem izvozu), včeraj sam pa vedela, da ne smem na AC - no, sem se pa na stari cesti skozi Gradiško (in ostale kraje xxy d'Isonzo) znašla - in na levi gledala hitro cesto, na katero sem želela hehe. No, pa na koncu niti ni bilo tako hudo. Moorda sem se vozila par minut dlje, kot če bi šla po hitri cesti (ker jo zdaj širajo in se večinoma voziš le po enem pasu)...
Ma ja, za nazajgrede je še kar slabo označeno
confused-1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Mogoče bo kdo vedel..je na poti proti Milanu še kakšna druga Ikea ob AC, poleg Villesseja? V Milanu so ene tri, ampak so vse v mestu.

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Villesse, Padova, Brescia so proti Milanu. V Milanu je pa Ikea Milano San Giuliano edina.