Ikea - nosilci omaric v kuhinji

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik gufy pravi:
Pozdravljeni

V ikei sem kupil viseče kuhinjske elemente in tukaj

lp

zanimiva spletna stran ...

poklici jih oz jih kontaktiraj preko maila, kaj tocno rabis in da naj ti posljejo ...

gufy

Pripravnik
11. apr 2009
620
18
18
Jah nič naj gre vse v kürac. sem klical pa nočejo poslat, sam se pa tud ne bom vozil 130km samo za en paket šraufov. bomo pa na dile našraufal. enkrat za vedno

če kdo ravno montira kuhinjo imam 2 štangi odveč!

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik gufy pravi:
Jah nič naj gre vse v kürac. sem klical pa nočejo poslat, sam se pa tud ne bom vozil 130km samo za en paket šraufov. bomo pa na dile našraufal. enkrat za vedno

če kdo ravno montira kuhinjo imam 2 štangi odveč!

kam si klical? klici v drugo poslovalnico, da ni bilo zraven in da naj resijo problem!

13. jul 2011
2.677
626
113
tole bi se načeloma dalo tudi narediti.
Premeri vodilo, vzemi ustrezno veliko kovinsko palico in jo nareži na kvadratke, na sredini zvrtaj luknjo za vijak. Problem je potem narediti šestrobi utor za glavo vijaka, vendar bi mogoče šlo kar z okroglo luknjo v katero bi šla glava vijaka ter potem malo zavariš in obrusiš - toliko, da se vijak ne bi zavrtel, ko bi z druge strani zategnil matico.
Možnost je tudi, da v kvadratno ploščico vrežeš navoje ter vijak priviješ s sprednje strani. Paziti je treba na točno dolžino vijaka, verjetno pa je pri privijanju dobro uporabiti tudi lepilo - se dobi tudi namensko za vijake.

EDIT: namesto vijaka lahko v drugem primeru uporabiš tudi navojno palico in potem, kot v originalu, od spredaj priviješ matico. Ne vem pa koliko potem drži tisto lepilo.

Mogoče ima še kdo kakšno idejo.

Nazadnje urejeno: