Igre na srečo

hogan

Fizikalc
10. okt 2011
356
97
43
Danes sem se prijavil na eloterijo. Gledam kaj se najbolj splača igrati (loto, 3x3, eurojackpot,...) pa mi nekaj ni najbolj jasno.

Dobitek 3x3 nikoli ni izžreban - verjetno ga vplača premalo ljudi. Čeprav, sodeč po nagradi 100.000 EUR, bi morala biti tu verjetnost za dobitek največja. Vplačal sem za 7 dni, osmega sem dobil gratis.

Se bolj splača vplačati loto? Se je kdo s tem že ukvarjal?

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.466
1.924
113
Igre na srečo se igralcu NIKOLI v nobeni oblike ne izplačajo. Dolgoročno si vedno v izgubi.

Sam gledam na to kot nakup velikih sanj za mali denar, se pravi se najbolj "splača" nakup, kjer imaš z najmanjšim vložkom možnost karseda velikega dobička. V vsakem primeru je ta možnost tako zanemarljivo mala, da skoraj nima smisla primerjat.

hogan

Fizikalc
10. okt 2011
356
97
43
Ja imaš prav. Vseeno igram z malim denarjem, ki ga enostavno pogrešam. Pa še malo si popestrim dneve.

Hint: letos je pri nas doma delal en obrtnik, čez mesec dni pa sem ga videl na 24 ur, ko je komentiral svoj zadetek na Loto (1,5 mio) pred 2 letoma...
smile-1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Če se ne motim je bil 3x3 popularen 15-20let nazaj. Zdaj se največ govori o lotu.

Verjetnosti dobitka so. Povsod. Ampak realnost je pač taka, da boš najverjetneje ves vloženi denar "zabil".

Zdej, če si kadilec in hočeš nehat, je definitivno večja verjetnost pozitivnega izida, da vložiš tiste 4€/dan v loto kot v škatlo cigaret
grin1.gif

p.s.: potrpljenje je božja mast... če ga imaš, idi v kazino in dupliraj na šansah (barve). Največja verjetnost da si v plusu
tongue-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
pri 3x3 je največja verjetnost zadetka! (vsaj statistično)
Hja, če bi si številke lahko sam izbral. Ker pa imajo samo vnaprej pripravljene sklope številk, pa hvala lepa za to igro.
smirk-1.gif

Podobne teme

• Ne prezri
  • Zaklenjeno
  • Ne prezri
Odgovori
1
Ogledi
4.102