igrce

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Tipi, čestitam in pozdravljam, vedno presenetite, res ej majstri ste za življenske izjave.

Situacija je taka, tip pa bejba sta ene dve tri leta skup. Modelka suportira, financira ma nam več naštevala k je carica. Recesija, tip zgubu službo in zdej ždi doma in se smil sam seb ni službe za dobit veee veee
cry12bpy.gif
Ja kwa ma pa tle za razumet, on gospod se ceu dan dopisuje, ona služ keš pa vse mu kupuje, uf pa še rima se, matr sem dobra reporterka s terena he he.

Mislim, ne sam zato k je moja frendka, ampak zato k je tip [censored], naj ga nogira, da bo letu k sneta skira? Jaz pravim JA.

HOWK
majč

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Ja, ker sem naivno mislil, da boš nekje proti koncu napisala vsaj to, da poleg vsega špila vsaj kako dobro igrco
wink-1.gif

No, zdaj pa resno. A je to kar si napisala vse res? Se to resnično dogaja? Sta ta dva še vedno pod isto streho?

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ma jebemu a ni to dost? Neverjetni ste. Vse je res ja, dobro jutro...sam moj nik je izmišljen.
rolleyes-1.gif

Ne vem kwa je blo k je nisem še klicala od takrat, sam pomoje nič dobrga.

Sam me prou zanima kolk od vas tipov bi toleriral, da vaša punca kr z enim osebkom neki sms-ira, da ga ima rada in da bi se osebek rad z njo dobil????????????????????

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Sej to ni važn, važn je, da so vaši izgovori tko "perfect" in da mi nič ne razumemo.

Pomoje ni več enga poštenga, delavnega in prijaznega tipa na tem svet.
smirk-1.gif
To je edin, kar ji lahko še rečem v tolažbo.

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja in, kwa s ti un model iz zgodbe al kaj? Jaz bi te kr.............grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Aja ti si un "tapriden", dokaž.

majč

delter333

Guru
21. maj 2010
1.863
1.568
113
Notranjska
Tip je praviš brez službe. Kaj dela čez dan? Visi za računalnikom in si krajša čas in čveka pa SMS skratka hoče videti če mu še
rata, sej veš XY bejbo v filing spravt in si nabildat samozavest. No če ga je dobila ko je bila vsa stvar le pri SMS je pa vprašanje
confused-1.gif

Theya

Pripravnik
13. okt 2007
136
0
16
Mene pa resno zanima, kaj hudiča še dela z njim, po tem ko je to zvedla?
Tip pr men leti prvo sekundo, pa naj sn še tok nora nanga.

Tko, da ja se strinjam s tabo, da nej leti!

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Sam ste res čudne ženske, da to prenašate...no sej mal sadomazohizma ne škod. če ga že v postl ni :p
Jst pravm noga
tongue-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
hm a se ti res zdi.. tip bi tako leno zagnojeno babo, ki je verjetno potem tudi grda, hitro menjal in ga sral drugje. povsem opravičljivo in brez zgražanja.

zablojene ženske pa raje prenašajo, pa potem po radiu v kontaktih oddajah in na forumih sproščajo svoj gnev. nad sabo?!

Primzi

Majstr
1. sep 2007
1.062
109
63
Maja

tol'k si se razvnela, da bi to lahko b'la ti, ne pa tvoja kolegica.

Njemu so to zgolj igrice, njej je to veleizdaja. Stvar je v tem, da morata razcistitit njun odnos in definirati meje. Meni se zdi, da je to veza, ki je zrasla iz nekega flirta, in da se nista nikoli v teh 2-3 letih uspela pogovoriti in zacrtati kaj si sploh zeilta, kdaj in kako.

Jasno je, da moski gledamo za "dobrimi" bejbami, skilimo za dekolteje, strmimo v obline na bilboardih in se obrnemo za sexy ritko. Nekaterim je tudi to normalno, da si kdaj placajo seks. Od vas punc pa moramo vedeti, kje postavite mejo.

To da pa samo eden sluzi pa ni otezevalna okoliscina. Ce ste kdaj imeli partnerja brez sluzbe doma, veste, da to ni prijetno zanj, da se pocuti kot drek, da se sam sebi zdi nicvreden ...

P