V avtomobilu (double din enota) uporabljam IGO Primo že nekaj let. Do sedaj ni bilo nobenih težav. V zadnjem času pa se dogaja, da po cca. pol ure navigacije (tudi kadar nič ne navigira, torej brez cilja, samo prikaz premikanja vozila po karti), postane izrisovanje cest in pokrajine zelo počasno, prikaz hitrosti se osveži komaj vsake tri sekunde. Nekaj minut se še matra, potem pa zamrzne in napiše "out of memory".
Do sedaj sem vedno uporabljal TA mape in nisem opazil kakšnega počasnega izrisovanja na ekranu. Ta problem se mi je začel pojavljati, ko sem mape zamenjal z HERE mapami.
Ali je lahko problem v tem, da imam na SD kartici celotno kartografijo Evrope in posledično se tudi IGO zaganja ful časa na začetku?
Ali je lahko problem v čem drugem?
Do sedaj sem vedno uporabljal TA mape in nisem opazil kakšnega počasnega izrisovanja na ekranu. Ta problem se mi je začel pojavljati, ko sem mape zamenjal z HERE mapami.
Ali je lahko problem v tem, da imam na SD kartici celotno kartografijo Evrope in posledično se tudi IGO zaganja ful časa na začetku?
Ali je lahko problem v čem drugem?