Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Popravljene so nekatere malenkosti, ki so se našle ob pregledu datoteke.
Upoštevani so nekateri predlogi uporabnikov..
Popravljeni so napisi na gumbih na začetnem zaslonu.
Datoteko z glasovnim vodenjem sem samo dodal, da je vse na enem mestu, ta datoteka je bila na drugem forumu kot zadnja. Edino kar sem popravil je bila sličica zastavice, tako, da je zdaj enaka kot v datoteki uporabniškega vmesnika.
Aja prašam pa zato ker sem jo jaz vedno imenoval v4_svn_f1
da se je vedlo katera verzija je že kuj iz fajla, samo zato sem prašu kaj je drugač ker ni bilo isto označeno.
Se da kako odstraniti to nadležno "Zavijte, ostanite na levem pasu" z "Zavijte levo" ?? V prejšnjih verzijah je bilo to manj moteče.. saj večina cest nima več pasov.
Seveda se da odstranit, samo potem tega ne bo tudi takrat ko je potreba po tem. Ponavadi reče tako takrat ko je naprej možnost zaviti tudi drugam, tako da jaz tega ne bi spreminjal ker je večkrat prav da tako pove kakor ne.
ksz,
nea poznam stvari, ampak, npr., ce kupim miomap c230, francosko verzijo (v Belgiji) ,
ali lahko nalozim slovenski vmesnik in glasovno vodenje, in seveda mape iz kosmatinca?
Mojamalenkost sem predelal in prevedel uporabniški vmesnik, ter besedilo glasovnih navodil ki so se potem posnele.
Za vse kar se tiče razreza posnetega materiala in izdelave tako daleč, da je zadeva postala uporabna, pa se lahko zahvalimo požrtvovalnemu delu leni-ja.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.