Igo 683-b navodila

Deyyyo

Zelenc'
15. avg 2008
3
0
1
Lep pozdrav...

Včeraj sem kupil v tušu igoja, prejel zraven cd (na ovitku piše slo navodila)vendar niso slovenska temveč angleška...

Prosil bi da mi nekdo pošlje slo navodila, in če ima kdo kakšen koristen napotek za uporabo igoja...

l.p in hvala

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Od uvoznika lahko kar pozabiš . Sem jim pisal da če imajo kaka SLO navodila da jih prosim zanj. Še odgovoril niso. Boli jih *****. Ta jajca k jih prodajajo v tušu kao po 50% cenej so jih kje dobil na kile, pol se naj pa ljudje zajebavajo z tem šrotom. Ni nobene ne take ne drugačne podopre za to zadevo.

bmen

Zelenc'
28. jun 2008
23
0
1
Ne nakladaj Kupil dve napravi in pri obeh je CD enak.
na CD je par datotek in sicer:
- GarancijskaizjavaIGO-683B.pdf - garancijska izjava v slovenščini
- SLOnavodilaiGO2006Plus.pdf - navodila za uporabo igo2006 v slovenščini
- SLOnavodilaIGO-683B.pdf - navodila za namestitev
- SLOnavodilaosnovniUSBpriklop.pdf - kratka navodila za namestitev
- ter ActiveSync4.5en.msi - program ActiveSync za povezavo s PC-jem.

Za Igo8 pa imaš navodila na tem naslovu:
http://www.navngo.com/pages/global/eng/igo_8_manuals -> slovenska navodila za Igo8

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
pri men so bila navodila v angleškem jeziku in pa kratka navodila za namestitev ta pa so bila v SLO jeziku. Očitno vržejo na tist mali CD kar kermu paše al drugače rečeno kolkor ima cajta da se ukvarja s tem. Skratka čisti amaterji. Ti pa če nimaš zadost dveh pa še dva kup to sranje.

Nazadnje urejeno:

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Zaradi svojega neznanja in nesposobnosti kritiziraš vsevprek! Si preveril po telefonu, če ni firma slučajno na kolektivnem dopustu? Kolikor sem do sedaj kontaktiral z njimi so se obnašali skrajno profesionalno. Kakšna navodila sploh rabiš? Naprava ima samo en gumb in eno reset tipko. Očitno preveč zate.
bonk.gif
Za program pa obstajajo navodila na netu.

Za take loleke, kot si ti, obstajao Garmini.

Deyyyo

Zelenc'
15. avg 2008
3
0
1
zraven je bil mali plošček, seveda z angleškim manualom!
Drugače pa sem naredil sedaj z navigacijo cca 600 km, in dela odlično, sem zadovoljen z njo, kolegu je garmin, mislim da 250w po enem tednu uporabe zatajil, od ptuja do madžarske ne najde satelita...

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik laser pravi:
Ne bom več polemiziral o tem.Kdo je pa pameten se pa vidi od kod si

bonk.gif

Nisem vedel, da imate nekateri sposobnosti, da po kraju bivanja ugotovite, stopnjo izobrazbe in znanja. Me prav zanima iz katere luknje si ti. Mogoče se preselim tja, da bom bolj pameten.