Idiotizmi fitnes skupine Gibanje Svoboda

koliko

Guru
21. avg 2007
3.967
1.776
113
SV SLO
...če bi bili davčna oaza, bi se trlo podjetij pri nas...

Ključni slovenski problem je, da so se naši menedžerji odločili za nizkocenovni poslovni model, pravi Jože P. Damijan.

...3,14 ZDA Jože Frank P. Damjan, z višanjem davkov pa boš to obrnil ali kako???
živi dokaz, da levaki nimajo kaj za povedat. Njim je bistveno da lapajo v tri krasne, da vlečejo denar davkoplačevalce, nič ama nič ne delajo, da napihujejo medije in blesavi novinarji temu slepo sledijo. Butast narod pa pleše na ansambel Golob, ki ga pred volitvami niti ni bilo, oziroma je bil nek garažni bend zdaj pa je med levaki zarad medijev izredno popularen. Pač zdaj se že dva meseca pleše na melodijo gru-gru. Je pa problem, da se bo ta melodija kmalu izpela. Dvig davkov je že eden od znakov, da bo za brezplačni ples potrebno plačati. To bomo morali storiti tudi vsi, ki nam je ta ansambel ogaben in nam gre prej na jok, kot pa za ples.
Po dveh mesecih se mi da bi golob in druščina že morala spraviti skupaj nekaj uporabnega. Vsaj obljubljali so tako pred volitvami. Zdaj pa se samo pleše pleše in pleše.
 
  • Haha
Reactions: Sonny_Chiba

cappy

Guru
8. apr 2010
7.415
3.962
113
6m2hsi.jpg
 

erikson

Guru
25. avg 2007
18.319
2.549
113
Imate proizvodnjo odvisno od plina? Ni problem, postavite sončno elektrarno.


Medtem ko v nemškem političnem vrhu vladajo izredne razmere zaradi strahu, da bi Rusija še ta mesec prekinila dobave ruskega plina v Evropo, je jasno, da bi pomanjkanje ruskega plina resno udarilo tudi našo industrijo. To so predstavniki Gospodaske zbornice Slovenije (GZS) danes povedali infrastrukturnemu ministru Bojanu Kumru, ki pa na izraženo bojazen, da je zanesljivost dobav plina ogrožena, ni imel kakšnega pomirjujočega odgovora. Je pa podjetjem priporočil postavitev sončnih elektrarn.

Na izredne razmere, ki trenutno vladajo v največjem evrskem gospodarstvu, medtem kaže današnja poteza gospodarskega ministra Roberta Habecka, ki je javno pozval Kanado, da naj plinsko turbino s plinovoda Severni tok 1, ki jo je Gazprom poslal v Kanado na popravilo, od tam pa je zaradi sankcij proti Rusiji še ni dobil, pošlje v Nemčijo. Gazprom je, spomnimo, junijsko zmanjšanje dobav plina v Nemčiji po tem plinovodu za 60 odstotkov opravičeval s tem zapletom glede turbine. Nemčija jo zdaj želi sama poslati Gazpromu in mu, tako Habeck, vzeto izgovor za ustavitev dobav plina, ki se je Nemci tako bojijo.

Prihodnji teden se sicer začnejo letna vzdrževalna dela na plinovodu Severni tok 1. Ta običajno trajajo 10 dni, v trenutnih okoliščinah pa se Nemci bojijo, da se dobave po tem, ko padejo na nič, ne bodo več začele. To bi upočasnilo polnjenje skladišč po Evropi. Te zaloge pa so nujne za plinsko oskrbo Evrope v letošnji zimi.
 

Piton

Fizikalc
11. apr 2022
479
137
43
No daj nas razsvetli kako je tvoje mnenje o ograji? Če živiš v hiši a imaš okoli ograjo ali ne? Verjetno si itak v socialnem stanovanju, ki ti ga plačuje občina.... Pa sesaš socialno pomoč, ker se ti ne ljubi delat in raje zagovarjaš brezdelje.
moj mnenje je, da ti misliš da ograja ma smisel. vsa ostala jajca k si jih napisu pa izhajajo iz tega
 

MrDaco

Guru
11. sep 2007
8.297
2.998
113
tist k misl da majo ograje na meji kašn smisel je debil
Tisti ki misli, da je to najpomembnejša stvar v času ko cene energentov drvijo v nebo, ko nam grozi pomanjkanje hrane, ko nam grozi odklop plina, ko inflacija neprestano raste... za tistega je stopnja norosti tako visoka, da za to niti ne obstaja izraz. Toliko o debilizmu Piton.
 

napetost

Pripravnik
10. mar 2018
91
65
18
Me zanima če vladajoča garitura zaklepa svoja stanovanja, in lahko vsak vstopa kadar hoče in počne v njem kar se mu zljubi. Sprazni hladilnik, ... lastniki so pa tiho in mirno polnijo zaloge in popravljajo škodo. Policije seveda ne kličejo ker so humani in revežem je treba vse dovolit.
Neka groba primerjava z državo
 

Piton

Fizikalc
11. apr 2022
479
137
43
uvau. dej primerjej rajš to z zaklenjenimi vhodnimi vrati pa odprtimi garažnimi.
sploh pa. ograjo vm je postavu cerar, mende je leftard in bi mogl bit proti