Ideje za prank za gossip bejbo

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Imam eno “frendico”, ki zivi za gossip. Vsako zaupno stvar pove takoj naprej pa ce si neznanec ali sorodnik. A ima kdo kaksno idejo kako spravit ven kaksen fake news, da bom jaz z nasmeskom, ona pa tupa izpadla. :) Resno vprasam. Cim manj skode za ostale, cim vec za njo.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

vomedo

Pripravnik
9. dec 2016
168
10
18
Če še ne ve, da bo končno letos novo leto na petek 13.
Enkrat na novoleni čagi v začetku decembra vžgalo pri eni, trije smo skoraj šli v bolnico od režanja, ker je bila trezna. Je pa treba pravi moment ujet.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Ideje za prank za gossip bejbo
Napiš po slovenačko. Neki za sodobno samsko gospodično.

Naštimaj ji kakšnega da jo zaposli in nebo imela čas misliti na druge.

5. apr 2015
1.427
745
113
Imam eno “frendico”, ki zivi za gossip. Vsako zaupno stvar pove takoj naprej pa ce si neznanec ali sorodnik. A ima kdo kaksno idejo kako spravit ven kaksen fake news, da bom jaz z nasmeskom, ona pa tupa izpadla. :) Resno vprasam. Cim manj skode za ostale, cim vec za njo.

Npr da je baje Trump zagrozil Putinu in da so že prve rakete pred 2 urama letele prot Rusiji in da ni nič v medijih, ker so vse "zablokali"..ti pa si na hitro ujel nek posnetek na liveleak.com.. ali pa da je sosedova micka noseča z enim azilcem, ali pa da je nek frend zadel 200.000€ na igrah na srečo in da je samski ter že doug išče bejbo.. ali pa da so avtocesto zaprli mb-lj ker so svinjske polovičke na cesti.. ali... ali.... ali.... :)

SHTF

Fizikalc
6. jan 2017
374
49
28
Za devetimi gorami
www.binance.com

Povej ji, da so roboti začel pobijat ljudi, umetna inteligenca se je dvignila na Japonskem - 4 roboti so ubili 29 znanstvenikov.

Sicer je to resnična novica, samo itak folk ne bo verjel, tako da bo izpadla tumpasta, ti se pa tudi ne boš slabo počutil, ker ji boš v bistvu povedal resnico.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Nanjo se obrni z istim vprasanjem kot na nas...in ko ti bo dala par idej jih zacni na njej izvajat :)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.369
5.650
113
Al pa raj na eno ornk večerjo znjo..častiš...pa da si zadel 100k...bolj realna :)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.369
5.650
113
Sta tastara2 1x zadela nevem...30-40eur...zbobnala celo ožjo familijo v eno oštarijo na kosilo...in potem...."zadel smo"...
Vsem oči pa ušesa na peclje...ampak sam tolk da se bomo zdej lepo najedl pa podružl...men sta bla svetovna :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: Matey in kajpace

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Gres na 24ur ali nora24, tam je en kup fake novic. Pač si eno izberes in jo daš naprej.

reci ji da se boste s frendi dobili na kakem žuru na drugem koncu Slovenije in da več ko vas bo, boljše bo........