ICS bolj preprosto?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Delim internet preko WLAN, pa iščem pomoč.

Problem je , da je Ballmer (Gates je v pokoju) stvar zakompliciral do maksimuma.

- najprej sem delil preko ad hoc povezave. Problem: vsakič je treba ročno priklopit tako server (tisti, ki deli povezavo), kot klient na WLAN povezavo.
- potem sem dal AP mode (Windows 7), na katerega se klient lahko poveže avtomatsko (tako vsaj piše, v prvem poskusu je zaštekalo...)
Ampak na serverju pa vseeno treba vsakič na novo pognat (z ukazom, GUI sploh ne obstaja za to)

Problem 2: ICS je treba vsake toliko časa na novo vklopiti. Ko vklopim, sicer zajamra, da je kao že vklopljen in bo... no ja,. to sliko pokaže:
ics.png

Potem dela, ampak pri naslednjem vklopu treba spet vse jovo na novo nastavljat.
Ta drugi problem je mogoče odvisen od uporabnika, ki se prijavi na PC, ki deli povezavo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Instalacija je obstala na koraku:
Output folder: C:\Program Files\Connectify

Ideje?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Po par urah, ko sem pogledal, je šel naprej, do neke napake glede .. nečesa pač.

Samo potem pa internet več ni delal.

(detajli tukaj )

Kaka druga ideja?

Ali pa bom ročno poganjal zadevo....
(pa kaka skripta, da kopiram vsakič ukaze)

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.177
493
83
Jaz sem mislim da moral restartati pc, ampak na win 7 64bit je delalo brez problema. Delovalo mi je tako sharanje kjer sem bil priklopljen preko wlana, pa potem wlan povezavo naprej, kot sharanje kjer sem bil priklopljen preko LAN-a, pa sem potem wlan naprej sheral.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Sem restartal, pa ni pomagalo.
Sem na dopustu, vsaj zdaj ne mislim igrati beta testerja. Bom pač vsakič tri dodatne klike naredil.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Če imaš telefon z androidom, vtakni vanj hrvaško kartico in v hipu ga lahko spremeniš v mobilno AP točko, kamor se lahko priklopi do pet naprav. Dela ko šus.