Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Veverca me je razočarala, uvodna fora je tak že v reklami, kasneje v risanki pa so že stokrat videne finte, ko ji ravno za las pobegne želod. Nič svežega, so pa zato ostali bolj smešni.
Kolega je šel gledat sinhro v 3d, se splača al je orginal bolj smešno? (kolega nima pretiranega okusa za agnleški humor, tako da niti ni moral podat ocene)
Podnapisi so bili kar zadovoljivo narejeni, tak da mogoče tudi sinhronizacija ni slaba. Jaz sem šel nazadnje kako leto dni nazaj nekaj sinhroniziranega gledat (ni bilo verzije s podnapisi) in sem bil kar presenečen nad vsem skupaj - čeprav je še vedno bilo vse skupaj precej stereotipno (kul zapeljivi model ima primorsko-italijanski naglas, butast model pa ima štajerskega).
Citat: Uporabnik SouthPark pravi:
Veverca me je razočarala, uvodna fora je tak že v reklami, kasneje v risanki pa so že stokrat videne finte, ko ji ravno za las pobegne želod. Nič svežega, so pa zato ostali bolj smešni.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.