IBM T43 baterija

unfuckable

Pripravnik
18. avg 2007
127
0
16
Zdravo,

na mojem Ibm t43 je baterija v zadnjih izdihljajih, sedaj pa rabim kupiti novo. Ima kdo izkušnje s kakšnimi ponaredki iz ebaya? Obstaja extended baterija (gre se mi za čim boljšo avtonomijo)? Nekaj sem slišal tudi o bateriji namesto dvd pogona..izkušnje?

Hvala!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.226
7.039
113
Če bi rad kvaliteto, potem vzami samo original. Če pa iščeš nekaj, kar bi te držalo kakšno leto, pa bodo "ebay posredniki" tudi ok.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
338
83
Ene baterije imajo notri čip, ki šteje kolikokrat so bile napolnjene in se po določenem številu ne polnijo več... preveri malce po netu kako je s tem - baje obstaja utility ki ti resetira števec in vse dela kot prej. Lahko bi bila tudi raca, ampak ravno zadnjič sem nekje na to temo nekaj bral. 5 minut surfanja te ne bo ubilo, naj pa kak stehnik ali servis pove če je res.

unfuckable

Pripravnik
18. avg 2007
127
0
16
Hvala za odgovore...
Poskusil sem tale gauge reset, ampak ni stanje nič boljše. K sreči pa sem odkril, da baterija v mojem T43 spada v tisto serijo, ki jo tovarna brezplačno zamenja, saj naj bi predstavljala nekakšno nevarnost. No, IBM mi je že poslal novo baterijo (free of charge), bomo videli kdaj jo dobim...
smile-1.gif