i30 vgradnja bluetooth

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
Foter bi imel bluetooth v i30. Kaj se najbolj obnese glede enostavnosti uporabe in kvalitete. A se da naštimat na volanske komande?

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Parrot, vendar hyundai ni compatibilen z multikom modulom tak da tipke na volanu ne delajo. Vprašaj kolko pride original modul pri določenih proizvajalcih je kr poceni, drugače pa google.com mogoče se najde kaj.

lp bluub

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Js sem si kar Nokiin BT kit (brez ekrančka) vgradil sam, okrogel gumber pa naštimal spredaj med obe 12 V vtičnici. Kar se tiče izgleda, ni moteče, na volanu pa itak nimam prostora, ker so na eni strani gumbi za radio, na drugi pa tempomat.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Original se v i30 sploh ne da dobiti BT-ja, da NAVI-ja sploh ne omenjam (no, Garmina ti prodajo za 150 eur. po želji). In to leta 2012. Žalostno.
frown-1.gif

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
najrajš bi original, ampak ga ni bilo niti za doplačilo kljub temu da ima vso opremo. A v opremi za kako drugo državo je na voljo?

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Original se v i30 sploh ne da dobiti BT-ja, da NAVI-ja sploh ne omenjam (no, Garmina ti prodajo za 150 eur. po želji). In to leta 2012. Žalostno.
frown-1.gif

Žalostno je, da nekateri evropski "luksuzni" avtomobili za konkretne denarje tega nimajo serijsko.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
frown-1.gif

Korejci...Lancia Lybra je imela že leta 1999, to je 12 let nazaj ( !!!? ) serijsko navigacijo in telefon.
hysterical-1.gif

Moral sem
evil.gif

cheer.gif

nahrung002.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Ker je že toliko offtopica...

Mi je ena lepa analogija prišla na misel.... teme o korejcih so za cizy-ja in Simon_Vi-ja nekaj podobnega kot prižgane luči za mrčeš. In tako kot gre mrčes na živce tistim, ki so prižgali luči, gresta vidva na živce tistim, ki so odprli te teme
wink-1.gif

PS: Moral sem
evil.gif

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
frown-1.gif

V %, koliko je to bolj žalostno od tega, da v Jetti (v SLO)ne moreš xenona dobit?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Ker je že toliko offtopica...

Mi je ena lepa analogija prišla na misel.... teme o korejcih so za cizy-ja in Simon_Vi-ja nekaj podobnega kot prižgane luči za mrčeš. In tako kot gre mrčes na živce tistim, ki so prižgali luči, gresta vidva na živce tistim, ki so odprli te teme
wink-1.gif

PS: Moral sem
evil.gif

Dobro no, kaj te v tem mojem postu moti? Nekdo je predlagal original BT, jaz sem mu pa samo repliciral, da se original niti ne da dobiti. Sem se mogoče zlagal?
smile-1.gif

Nisem jaz kriv, da se leta 2012 v i30 ne da dobiti takšne opreme, kot se jo je dalo leta 1998 v Golfu.
evil.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Prva uradna stran, ki jo google vrne za besedno zvezo "i30 bluetooth" pove tole:

i30 comes with an integrated audio system including radio, MP3/CD player, USB, AUX and BluetoothŸ technology. The audio system also acts as a hands-free device for your mobile phone, enabling you to stream music directly from your BluetoothŸ# compatible mobile phone or media device.

Klik

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Prva uradna stran, ki jo google vrne za besedno zvezo "i30 bluetooth" pove tole:

i30 comes with an integrated audio system including radio, MP3/CD player, USB, AUX and BluetoothŸ technology. The audio system also acts as a hands-free device for your mobile phone, enabling you to stream music directly from your BluetoothŸ# compatible mobile phone or media device.

Klik

Ja ampak tega radia ne boš dobil pri nas.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Itak, da se bo dalo kateremu našemu trgovcu pri avtu za bogih 10 jurjev ubadati z tem, da ti individualno dobavi bt radio in celotno inštalacijo. Get real.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Preverjeno ti zrihtajo avto po naročilu, samo potem ni po akcijski ceni iz zaloge. Seveda ne samo bt inštalacijo ampak cel avto.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Seveda ne samo bt inštalacijo ampak cel avto.

Zdaj pa mi povej kje v evropi se dobi i30 z BT (preveril sem za nemčijo, francijo, italijo in avstrijo in ga NI).