I: Zidarskega mojstra (izukušen gradbenik)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
41
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Iščem zidarskega mojstra, ki bi dnevno (oz. po dog.) po končanem delovnem dnevu prišel pregledat opravljeno delo.

Imam izvajalca, material, urejene papirje in vse potrebno, gradnja je že v teku (končana plata; material stoji) ampak želim še nekoga za sekundarno profesionalno mnenje, ki bi prišel dnevno (ali po dog.) na parcelo in zadevo vzel pod drobnogled in mi javil napake in nepravilnosti.

Obisk bi trajal čisto na kratko da se pregleda opravljeno delo in pokažejo nepravilnosti in napake.

Plačilo po dogovoru in na licu mesta sproti. (Maribor; hiša z mansardo)

Pogoj je vsaj 10 let izkušenj v gradbeništvu.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.712
3.271
113
v lokalni ostariji
mlaCom kaj ko bi se ti raje držal zgodbC;)

lej nadzornika si moraš izbrati SAM! če si tako tele da daš vse na ključ brez zunanjega nadzornika potem ti tudi zidarski mojster v pokoju ne bo pomagal...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.712
3.271
113
v lokalni ostariji
mimogrede: napako zidarjev fasada pokrije napako zdravnikov pa zemlja:)

drugače pa lahko ti dam en kontakt samo je iz LJ! je pa tako da takega mojstra vikaš...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
489
83
okolica metropole
kdo bo popravil napako matere narave, ki ej tebe dala na zemljo.

tako mišljenje je povsem zgrešeno. fasada ne more popravljat zidarskih napak.

MX
vikend lahko jaz oprpeljem gor mojstra. sam te stane 100e pot, pa njegova urca 20e.

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
čisto za info.....o nadzornih

sem delal pri enem objektu, ki ima zelo, ampak res zelo pikolovskega nadzornega. Je zidarje res j v glavo kolikor je le mogel. Hiša se spravi pod streho, prva plošča pa poči
shocked-1.gif

Toliko o nadzornih.

MX: če daš delat bajto nekomu ki ga sploh ne poznaš (in nimaš njegovih referenc) in je povrhu še 30 ali več % cenejši od drugega res ne moreš pričakovati da bo gradnja po standardu.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Beton ni nekaj kar bi bi mal dal v usta pa vedel a je uredu al ni.

Sam dostikrat vozim beton in ti povem da sem dostikrat narocil beton marke 250 dobil pa slabsega. Sploh pa na betonarnah kjer imajo stare mesalce brez racunalnikov, se pravi brez dobrega nadzornega sistema.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.339
7.720
113
pri taščici
Sen zadnjic tolkel s sklerometreom po dober mesec starem betonu, po katerem si lahko skoraj z leseno kajlo kopal. Kdo je zajebal se bodo se "menili".
Sicer pa lahko samo potrdim da se pri betonu mucka. Ce ne mutijo na betonarni, pa delavci na gradbiscu.
Kocke katere je vzel tudi zunanji laboratorij je imela 40+. Ostale so za silo dosegle 30.
Tiste ki so mesal na gradbiscu oziroma vgrajeval brez kontrole so imele malo cez 20 od zahtevanih 30.
Malcom; predalec si

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.339
7.720
113
pri taščici
Odvisno od kolicine. V betonarni se ponavadi ne hecajo, problem so potem zidarji ki dodajo vodo v hrusko. In tukaj se zadeva poslabsa.
Sicer pa se tudi doma da narediti soliden beton, samo je treba paziti na razmerja.
Sicer pa francija vprasajte glede betona.

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Beton ni nekaj kar bi bi mal dal v usta pa vedel a je uredu al ni.

Sam dostikrat vozim beton in ti povem da sem dostikrat narocil beton marke 250 dobil pa slabsega. Sploh pa na betonarnah kjer imajo stare mesalce brez racunalnikov, se pravi brez dobrega nadzornega sistema.

Seveda ga ne bom dal v usta, trikrat prežvečil in če se kaj zatakne med zobmi zavržem beton.
bonk.gif
Malkomu sem hotel povedati da te kljub nevem kakšnem nadzorstvu zidarji ali kdo drug zavrti okoli prsta da ni nobenemu nič jasno.

lp