Torej iščem delo, najraje bi vozil bilokaj ( B kategorija ) sicer pa mi več ali manj vseeno. Priložnostno sem delal že marsikaj, montiral gume, pekel hamburgerje
, knauf, izolacije, vaditelj na fitnesu, "izterjave", "redaril", vozil nadrejenega okrog..
Obiskoval sem SŠGT ( gostinski tehnik ) in kakšno leto tudi delal v tem poslu.
Do nedavnega sem sklepal zavarovanja,urejal kredite,odškodnine in subvencije pri enem izmed podjetij na tem področju. Imeli smo več različnih partnerjev ( zavarovalnic,DZU-jev, bank ) nismo pa imeli vseh produktov od zavarovalnic s katerimi smo sodelovali,ampak le nekatere. ( kot zanimivost 1000 komadov na mesec samo življ. zav -> celo podjetje/ cca 100+/- ljudi )
Znam angleško, nemški vrlo loše ampak se hitro učim.
To je to..
EDIT: Najbolj bi mi ustrezali neurgentni prevozi bolnikov, ampak baje moraš imeti zdravstveno šolo/izobrazbo.

Obiskoval sem SŠGT ( gostinski tehnik ) in kakšno leto tudi delal v tem poslu.
Do nedavnega sem sklepal zavarovanja,urejal kredite,odškodnine in subvencije pri enem izmed podjetij na tem področju. Imeli smo več različnih partnerjev ( zavarovalnic,DZU-jev, bank ) nismo pa imeli vseh produktov od zavarovalnic s katerimi smo sodelovali,ampak le nekatere. ( kot zanimivost 1000 komadov na mesec samo življ. zav -> celo podjetje/ cca 100+/- ljudi )
Znam angleško, nemški vrlo loše ampak se hitro učim.
To je to..

EDIT: Najbolj bi mi ustrezali neurgentni prevozi bolnikov, ampak baje moraš imeti zdravstveno šolo/izobrazbo.
Nazadnje urejeno: