[I]ščem delo

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Torej iščem delo, najraje bi vozil bilokaj ( B kategorija ) sicer pa mi več ali manj vseeno. Priložnostno sem delal že marsikaj, montiral gume, pekel hamburgerje
grims-1.gif
, knauf, izolacije, vaditelj na fitnesu, "izterjave", "redaril", vozil nadrejenega okrog..

Obiskoval sem SŠGT ( gostinski tehnik ) in kakšno leto tudi delal v tem poslu.
Do nedavnega sem sklepal zavarovanja,urejal kredite,odškodnine in subvencije pri enem izmed podjetij na tem področju. Imeli smo več različnih partnerjev ( zavarovalnic,DZU-jev, bank ) nismo pa imeli vseh produktov od zavarovalnic s katerimi smo sodelovali,ampak le nekatere. ( kot zanimivost 1000 komadov na mesec samo življ. zav -> celo podjetje/ cca 100+/- ljudi )

Znam angleško, nemški vrlo loše ampak se hitro učim.

To je to..
sprasujem se.gif

EDIT: Najbolj bi mi ustrezali neurgentni prevozi bolnikov, ampak baje moraš imeti zdravstveno šolo/izobrazbo.

Nazadnje urejeno:

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
111 ogledov pa nič, vsaj kakšen komentar sem pričakoval v stilu "idi spat"
smirk-1.gif

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Saj se res moram zbudit, ker mi je že dolgčas/tečno doma.. Vsak dan nekje isti oziroma podoben.

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Mogoče ne bi škodilo, če dodaš regijo iskanja zaposlitve.

Saj res, kako sem lahko to pozabil.
bonk.gif
Štajerska - Maribor in okolica. Sicer pa do sedaj nobene ponudbe, namiga, nasveta tu na alterju.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik retLa pravi:
Saj se res moram zbudit, ker mi je že dolgčas/tečno doma.. Vsak dan nekje isti oziroma podoben.

Vozi se v LJ, meni je ZRSZ obvestil o delu iz daljnega kraja VELENJE k še v življenju nisem bil tam, to je 120km v eno smer, vsaj 2 uri v eno smer, cca 420 evrov stroškov, potem me bodo pošiljal tudi v Ilirsko Bistrico, Izolo, Ribnico to je 100km stran...se mi že tresejo noge, ker ne vem, če bo moj avto zdržal tolk kilometrov na dan, pa Ajdovščina, Radovljica, Kamnik.... LJ, Idrija, Kranj je pa bolj blizu tam samo 30-40km v eno smer.

Da meni ni dolgočasno delam okol kmetije, grem tečt, čistim bajto, kuham, perem, kaj šivam, berem, grem obiskat vaščana k je sam.....se mi bo pa vrjetno to zimo zmešalo od dolgočasa k ta dela ne bom mogu opravljat. Ma sem že razmišljal, d abi si nabavu eno puško pa se poslal v večna nebesa (hehehe se hecam), ne ampak res beda je doma, to je že na meji dolgočasne psihe.

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Ja jaz tudi pomagam doma kaj sčistit, pripravim drve in peč, ker kurimo na drva, grem 3-4-5x na teden na fitnes.. Vse lepo in prav, ampak to ne prinaša denarja.
smile-1.gif

Zdaj sem v taki pi*di kot še nisem bil nikoli, nimam niti avta. Na začetku sem mislil da mi bo vedno lepo šlo in sem si pri 18 plačal izpit, kupil avto in uredil zavarovanje ( 142kW brez popusta kar nanese
smile-1.gif
). Ampak okej, bomo že.. življenje je borba.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.949
8.474
113
Za premikat se naokrog dobis avto ze 100 eur, kaka renault petka... pa tud zavarovanje pol ni bogvekaj... upam da najdes kaj primernega. A MCD si probal
?

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Za premikat se naokrog dobis avto ze 100 eur, kaka renault petka... pa tud zavarovanje pol ni bogvekaj... upam da najdes kaj primernega. A MCD si probal
?

Saj vem, neko krtijo za par sto evrov, da si vsaj mobilen
smirk-1.gif
Sem menjal 5 avtov v dobrih 2 letih, prva dva sta bila še nekako, potem pa so bili bolj na easy.

MCD ?
redface-1.gif
Mc donalds ? Prejšni teden sem poslal 2 prošnji, ta teden bom 2 poklical in proslal eno prošnjo. Bo že.. upam da kmalu.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.822
282
83
Največja slovenska vas
Vem kako se počutiš, ker sem bil sam nedolgo na istem in upam, da čimprej najdeš delo. Edino pravilno, da se aktiviraš povsod, tudi na tem forumu, kličeš, pišeš,.... Vendar pomoje 2prošnji/teden je premalo. Probi večim, jst sm masovno iskal po netu naslove, pisal tja kjer ni bilo razpisa, ...

Tut McD je lahko prehodna varianta (predvidevam, da vsem, ki tam delajo).

Ah, avta ne rabiš. Prvo poskrbi za lastno eksistenco, streho nad glavo, šele nato pride nadstandard kot je vozilo.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Avto je velik strošek, če ga imaš samo zase, zna bit drago. Jaz imam avto 10 let je star, toda ni moj je pa pisan name, ker imam vozniško.... zadnji moj avto je bil suzuki swift, nato pa so starši dal polovico za avto. Zavarovanje plačujejo starši, prav tako sem imel reg. plačajo oni, bencin, kar je za njihove potrebe, oni, drugače jaz, popravila jaz..... Tako da vlak, bus....bo ceneje.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
652
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik retLa pravi:

EDIT: Najbolj bi mi ustrezali neurgentni prevozi bolnikov, ampak baje moraš imeti zdravstveno šolo/izobrazbo.

Kar se tega tiče, ni tako lahko. Ker te izkoriščajo na polno, vsaj na začetku dokler se ne izkažeš. Pri privatnikih delajo "stari" šoferji in pa novinci ki se menjajo vsakih nekaj mesecev.... pa še plače so slabe.

Pomoje ja kakšen taxi boljša izbira.

LP in srečno
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.346
5.118
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
torej master, si še vedno zajedalec...

Ni če pa daje za servise avtomobila katerega sploh ne vozi....

Kamele0N

23. jul 2008
43.346
5.118
113
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
,.... Vendar pomoje 2prošnji/teden je premalo. Probi večim, jst sm masovno iskal po netu naslove, pisal tja kjer ni bilo razpisa, ...

Ah, avta ne rabiš. Prvo poskrbi za lastno eksistenco, streho nad glavo, šele nato pride nadstandard kot je vozilo.

Jah tud 2 prošnji je OK........če druzga ni pač ni......kaj nej forwerke prodaja....forum je poln debat kako jih ne plačujejo......al pa osebni welness svetovalec al kaj je že neki za zdravo prehrano......že najman 1leto gledam en in isti oglas
cheer.gif

Avto je dandanes nuja....mal vas je takih ki imate strateško lokacijo v centru in lahko 3/4 stvari opravite z beciklom ( prosim da se začneš zavedat da živiš v 21 stoletju in da je motorizacija samegasebe must have!!!! )

retla probaj poklicat/pisat v Lek.......!

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Ma z sesalci, herbalife itd se mi ne da hecat
smile-1.gif
MLM sam po sebi ni slab, ampak preden začneš služit moraš veliko vlagat v posel, pa zelo zelo delat. 8ur je premalo..

Avto je dan danes res must have, saj se brez počutim kot "invalid".

Se nekaj dogovarjam z enimi parimi kolegi.. Na zavodu so mi rekli da če prinesem potrdilo od podjetja da me zaposli, mi plačajo NPK varnostnik. Nekaj se premika, po praznikih pa moram nujno nekaj dobit.

Nazadnje urejeno:

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.822
282
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
,.... Vendar pomoje 2prošnji/teden je premalo. Probi večim, jst sm masovno iskal po netu naslove, pisal tja kjer ni bilo razpisa, ...

Avto je dandanes nuja....mal vas je takih ki imate strateško lokacijo v centru in lahko 3/4 stvari opravite z beciklom ( prosim da se začneš zavedat da živiš v 21 stoletju in da je motorizacija samegasebe must have!!!! )

Imam izpit od 18.leta in če se bo le dalo, bom do konca življenja brez avta, ne zato, ker si ga nebi moglel privoščiti, temveč zato, ker se mi zdi odvečen strošek!

Kako lahko trdiš, da je avto must have, medtem ko oseba nima niti strehe nad glavo!? Medtem, ko plača za registracijo, cestnine+vinjeto, zavarovanje,... toliko kolikor bi ga stala postelja/soba (v skrajnem primeru)!?

Avto je luksuz/nadstandard... in na žalost je pri slovencih samoumevno, da ga imajo, ne glede na to ali so sposobni preživeti ali ne...

Ko bom rabil avto, ga bom najel.... pa me bo prišlo za en mesec ravno toliko kolikor zavarovanje, če bi imel lasten avto.

Kamele0N

23. jul 2008
43.346
5.118
113
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Kako lahko trdiš, da je avto must have.......

.....tko k dobiš šiht v Kamniku, Trebnju.......bože ne daj u tvojem primeru u Mariboru
smile-1.gif

Starci se starajo......postajajo senilni......pozabjo kake tablete....1,2,3 pa jim jih prnesem na drug konc Slo....s kolesom al pa po pošti bi blo prepozno......usput me postrežejo še z dobrim kosilom...

Bog ne daj da bi blo kaj bol resnega od tablet....bi ti avto še kako prav pršu takrat!!!

Čez sončni vikend skočim s kolegico še na kavo v Portorož, Umag....name it....v shopping v Udine da se mava lepo
smile-1.gif