I NEED: Mušter za excel preglednico !!!!

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Se to da kje dobit na netu? Že narejeno lepo fino fajno razpredelnico?
tongue-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ma ene podatke mam za faks.. like 150.. če ne več... pa bi sam kopipejstala lepo podatke v razpredelnico..
tongue-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.536
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Se to da kje dobit na netu? Že narejeno lepo fino fajno razpredelnico?
tongue-1.gif
Tole poglej in poklikaj te, ki imajo v imenu xls: XLS

Na konec vrstice za iskanje dopiši kakšne vrste podatke imaš.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ma ene podatke mam za faks.. like 150.. če ne več... pa bi sam kopipejstala lepo podatke v razpredelnico..
tongue-1.gif

a si rekla faks.. F A K S????????????????????????????????????????????????

ker mona..srednja umetnička sa kosova...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lej..prsežem, da se ne zajebavam..kakšen faks je to, da sprašuješ kar sprašuješ?

da ti bo v tolažbo.
je prišel tip, na delovno mesto v it oddelku. delava prvi dan skupi. mu naročim, dej to akr si naredu shran na disk..ke na d, v mapo to pa to.. prav mojstre, kako to nardim. hmm..si mislim, mogoče ne ve kako se pomenuje zadeva. mu bom svetoval, d aodpre mapo, pa pogleda kako so imena sestavljena..mu rečem odpri explorer pa poglej kaka so imena. explorer..kaj je to..hm, raziskovalec..kaj je to..
polom

sem šel pol ven pit, ker to je bilo preveč. me kliče čez par ur, da njemu se je monitor ugasnu..fino..rukn miško, pa se bo pržgal... ne gre..kako ne gre. in končno izdavi, da je zgleda zmanjkal elektrike, ker so se tudi luči ugasnile. po 5 minutah pogovvora je logika začela delovat

model je tisto leto diplomiral na priznani fakultetui

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
sej ni kriv faks
wink-1.gif
kriva sm jst k vse delam zadnji moment zmer ... in pač mi je zdej frka, do jutr morm oddat to nalogo pa nimam še nč narjen.. ker pač nism mela časa zarad drugih ENAKO POMEMBNIH zadev kot je moja šola..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja..sam z excelom se srečaš..k se rodiš.

tko da..al si neumen vprašala..al pa faks gradiš na tko trhlih temeljih, da ti bo na šihtu še hudo hudo nerodn.

to je tko kukr bi jaz vprašal a za fina asfalterska dela rabim levo ali desno lopato.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
sej veeeem sej veeeeem.. pač taka sm, sej znam z excelom delat pa vse.. sam.. probi razumet no
tongue-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne morem. enostavno ne.

da men haso uleti s takim na gradbišču..pa ne da ga deportiram s prvim vlakom v bosno..kje..s prvim avionom v pakistan..pa nej tam išče levo in desno lopato.

kdo ve, a bi bil ti davčno upravičen strošek nakupa letalsek vozovnice? gled ena to, da je enosmerna za 'taspodnjega' bi lahko dobil še kako subvencijo.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ne ne, nč takega. Sej pomoje bom fertik v ene dveh urcah.. sm navajena še kej hujšga...
wink-1.gif
))

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ne ne, nč takega. Sej pomoje bom fertik v ene dveh urcah.. sm navajena še kej hujšga...
wink-1.gif
))

pazi tole
Ma ene podatke mam za faks.. like 150.. če ne več... pa bi sam kopipejstala lepo podatke v razpredelnico

a ti pejstaš podatek po podatek, al znaš zagrabit več nih na enkrat..ni to seks, kjer se greš 1:1 al pa ke do trikotnika, kvadrata..tole je k gangbang

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa sej ne..razmišljam analitično..to ponavad iščejo v oglasih..in ti skušam pomagat.

ne dam ti rešitve, kažem ti pot. da bošp tudi kaj od tega odnesla.

zdej, če ne veš kak je trikotnik, gangbang povej..bom našel druge..smerokaze