I LOVE MILAN - splošna debata

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Manjka nekdo, ki bo te žoge pospravil v gol. Boriello mogoče?

Z oceno o Becksu se pa ne bi mogel bolj strinjat.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
pomljajujemo ekipo ja, tudi vi bi jo morali in stare kante kot so neville, gigs, van der sar in še enih par, ki se jih sedaj ne spomnem dat v muzej voščenih lutk.
sicer pa so naši starci osvojili toliko, kot bo manutd do leta 3021....
evil.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
lahko......poglej koliko je osvojil maldini....potem ti bo vse jasno........

Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
pomljajujemo ekipo ja, tudi vi bi jo morali in stare kante kot so neville, gigs, van der sar in še enih par, ki se jih sedaj ne spomnem dat v muzej voščenih lutk.
sicer pa so naši starci osvojili toliko, kot bo manutd do leta 3021....
evil.gif

Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
lahko......poglej koliko je osvojil maldini....potem ti bo vse jasno........

Maldini so starci? Je več oseb v eni? Dej povej še koga, ki je kao osvojil vse in še več.

Seštej dosežke naših starcev in potem še vaših. Ne obešaj se na posameznika kot je Maldini, ki je fenomen. Lahko mu pa daš seveda ob bok npr. ravno prej omenjenega starca za v muzej voščenih lutk - Giggsa.

Hu da fak je Giggs a?

----------------------------------------------------------

Paolo Maldini 1984 - 2008

Serrie A = 7,
Coppa Italia = 1,
Supercoppa Italiana = 4
UEFA CL = 5
UEFA Supercup = 5
Intercontinental Cup = 2
FIFA WC = 1

Veliki naslovi = 7+5+1 = 13

Ryan Giggs 1990 - 2008

Premierleague = 10,
FA Cup = 4
Carling Cup = 2
FA Community Shield = 7
UEFA CL = 2
UEFA Super Cup = 1
Intercontinental Cup = 1

Veliki naslovi = 10+2 = 12

Giggs igra 6 let manj, pa zaostaja za koliko?

Ajde, daj še kakšnega starca najdi za primerjat.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
costacurta, seedorf, cafu, serginho, inzaghi, .....to so tisti, ki so za vas že pred 3 leti bili za odpis......
in ne naštevaj mi community shield in podobne, ker to so isto kot poletni turnirji in turnirji prijateljstva.......pa me bk od kdaj obstajajo......
in tale tvoj seštevek mi tudi ni jasen...primerjaš ligaške naslove z ligo prvakov...heheh, dej no. In tisti 1 na koncu naj bi bil coppa italia al FIFA WC?
smile-1.gif
Ker intercontinental cup je staro ime za FIFA WC tako da dodaj še + 2.......

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
teli cupi, aka community, carling in podobni....vodijo mogoče v evropo po osvojitvi le teh*?ž
ker vsi ostali, ki jih osvojiš, te peljejo naprej......to je neka "interna" zadeva...kot trofeo tim v italiji poleti
smile-1.gif
lol

Nazadnje urejeno:
Trd si kot lešnik.

Cafu, Costacurta, Serginho še igrajo za Milan? Ne se smešit, grem jaz iskat razne George Beste in Bobbye Charltone?

Citat:
in ne naštevaj mi community shield in podobne, ker to so isto kot poletni turnirji in turnirji prijateljstva.......pa me bk od kdaj obstajajo......

Sej sem naštel tudi italjanske pokale, ali ne? Ja verjamem da te bk od kdaj obstaja FA cup, ker veš da Milan ne bo nikoli tekmoval v le tem. Če bi, bi se verjetno hvalil koliko imate naslovov v najstarejšem tekmovanju na svetu.

Citat:
in tale tvoj seštevek mi tudi ni jasen...primerjaš ligaške naslove z ligo prvakov...heheh, dej no.

So MAJOR in MINOR trofeje, liga in liga prvakov (+wc) sta MAJOR. In ja, jih enačim oz. sam dajem prednost domačemu prvenstvu, kjer velja konstantnost v 38 tekmah, ne pa sreča v treh.

Citat:
Ker intercontinental cup je staro ime za FIFA WC tako da dodaj še + 2.......

To bo to ja. Koliko svetovnih prvenstev je zmagala Italija z Maldinijem? ENEGA.

Intercontinental Cup ni nobeno ime za WC ampak za Klubsko Svetovno Prvenstvo (2 tekmi)

Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
teli cupi, aka community, carling in podobni....vodijo mogoče v evropo po osvojitvi le teh*?ž
ker vsi ostali, ki jih osvojiš, te peljejo naprej......to je neka "interna" zadeva...kot trofeo tim v italiji poleti
smile-1.gif
lol

FA Cup ja.

Za ostale sem ti pa že napisal, da sem podal tako Italjanske kot Angleške. Lahko pa zbrišem oboje če boš lažje spal.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
hahaha, zdej pa kr juve......še lani so bili največji debili in kradljivci.......
fantje dejte se zment.......sej ne veste več za koga navijat.....

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
sej vem, milan je marsikomu trn v peti.....me boli k za manutd, malo za liverpool, ker so nam ukrali naslov 2005
smile-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
brocchi vozi audi allroad quattro z usnejneimi sedeži, navigacijo in bixenon.....za šibedah ni teu doplačat......

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kaj ima to veze s fuzbalom? Trezege je pac najboljsi napadalec v Italijanski ligi. Nimas kaj.. Blizu mu prideta le Del Piero in pa Amauri.