V raznih reklamah sem zasledil zgoraj omenjeni "zelo ugoden" domači kino.
Saj vem, da je poceni roba in da ni kaj prida sam me zanima če kdo ve kaj več o njem, a je uporaben za nezahtevne uporabnike, ki si tudi finančno ne morejo privoščiti zahtevnosti. Poslušanje glasbe, gledanje slik in filmov.
Domači radio ne bere več CDjev, prav tako se CD-ROM v računalniku precej buni preden karkoli prebere, TV je še edina naprava, ki normalno dela in sem razmišljal o najcenejši rešitvi, ki bi odpravila oba problema.
Tech.specs.
- podpira prikaz šumnikov (SUB in SRT)
- mediji: DVD, DVD±R/RW, CD, CD-R/RW, (S)VCD
- formati: DivX, DVD,CDDA, MP3, WMA, DivX 3.x, 4.x, 5.x ali višji, Kodak picture CD
- USB in SD reža
- Vhodi: Scart, kompozitni, S-video, componentni (YUV)
- Izhodi: 2CH Dolby Downmix izhod
- Zvočniki: 2x15W RMS
Saj vem, da je poceni roba in da ni kaj prida sam me zanima če kdo ve kaj več o njem, a je uporaben za nezahtevne uporabnike, ki si tudi finančno ne morejo privoščiti zahtevnosti. Poslušanje glasbe, gledanje slik in filmov.
Domači radio ne bere več CDjev, prav tako se CD-ROM v računalniku precej buni preden karkoli prebere, TV je še edina naprava, ki normalno dela in sem razmišljal o najcenejši rešitvi, ki bi odpravila oba problema.
Tech.specs.
- podpira prikaz šumnikov (SUB in SRT)
- mediji: DVD, DVD±R/RW, CD, CD-R/RW, (S)VCD
- formati: DivX, DVD,CDDA, MP3, WMA, DivX 3.x, 4.x, 5.x ali višji, Kodak picture CD
- USB in SD reža
- Vhodi: Scart, kompozitni, S-video, componentni (YUV)
- Izhodi: 2CH Dolby Downmix izhod
- Zvočniki: 2x15W RMS