Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sicer imam pri SKB Viso me zanima, da bi imel Hypo EuroBasket MasterCard. Ali ga kdo ima? Kako se ga pridobi? Ker, rabim soglasje staršev me zanima ali potrebujem formular ali rabim samo papir z podpisom? Kašne slabosti kartice? Lp Peter Kos
Tole je zlo fajn stvar. Nepolnoletni morajo za določene reči imeti soglasje staršev. Ob prijavah, ob vpisu recimo... Najbolje, da greš v eno poslovalnico in vprašaš. Najbrž moraš izpolniti en list in se podpisati, s tem pač dovoljuješ, da ima tvoj otrok to kartico.
Preberi si ugodnosti, ki jih imas s kartico. Mogoče ti kaj prav pride. Pri nakupu izdelkov Fructala, S Oliverja, v Big Bangu... Če boste že imeli kartico, se splača kaj izkoristit.
Soglasje moraš pa skoraj povsod podpisat, če otrok ni polnoleten oz. sam nisi polnoleten. Pri naročanju revij, v knjižnici...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.