Hvala bogu, da sem slavček...

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Malo za dobro voljo....

Najboljše je pa tole::
Citat:
In kaj je na vse skupaj povedal štajerski slavček Damjan Murko?

"Bil sem zelo presenečen, ko sem slišal skladbo Hvala bogu, da sem slavček. Vse skupaj me je in me še vedno zelo zabava, predvsem zaradi tega, ker je pesem zelo povprečna, saj ne vsebuje nobenih kvalitet, ki bi jih morala. Vseeno pa sem vesel, da si je nekdo vzel toliko časa, da je posnel pesmi o meni," nam je zaupal Damjan Murko, ki je takoj dodal: "Sicer pa bi zelo rad spoznal avtorja, da bi mu lahko osebno povedal, da bi lahko napisal boljši tekst, ki je v tej skladbi narejen na prvo žogo. Zagotovo pa bo publika takoj ločila zrno od plevela. Kaj je v tem primeru zrno, pa res ni potrebno razlagati."

bonk.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
To je Murko sam nardil,ker je tako zanič,da bolj ne more bit!

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Bistvo je, da je naredil isti šrot kot murko in da se iz sebe dela isto norca, kot murko. Je pa res, da je planiral verjento drugače.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Ne, bistvo je v tem, da se iz Murkota dela norca, Murko pa tega ne skapira. Odreagiral je enako kot ti...
hysterical-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.603
1.135
113
Titograd
Bistvo je to da Murko ves čas nastavlja šupak, ta ki je naredil ta komad je pa zaenkrat anonimnež in je slavčka pohebal na suho.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Ne, bistvo je v tem, da se iz Murkota dela norca, Murko pa tega ne skapira. Odreagiral je enako kot ti...
hysterical-1.gif

Bistvo je v tem, da je Murko čist v svojem stilu zabil avtorja. Ta komad je res šrot ampak dvomim, da je avtor sposoben skup spravt kaj boljšega. Mogoče je pa avtor samo fouš, ker Murko s podobnim sranjem od muske služi velike denarje, on bo pa večno špilal harmoniko na privatnih feštah za dva litra vina...

In na koncu se spet Murko smeje iz štirisobnega stanovanja v centru Mb in se vam vsem iskreno zahvaljuje za reklamo
wink-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ko je prišel v lokal v Grosuplju je pokasiral 400€ + potni stroški, s tem, da sploh ni pel. Tam je bil cca 2 ure, odgovarjal na bolj ali manj neumna vprašanja in spretno zabijal komentarje "publike", katera mora delat pol meseca da zasluži podobno vsoto...

Sicer ne služi toliko kot kakšni drugi priznani glasbeniki ampak glede na to, da on praktično nima nobenega talenta, se mi zdi to kar lep zaslužek za nategovanje folka.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
hysterical-1.gif

Bistvo je v tem, da je Murko čist v svojem stilu zabil avtorja. Ta komad je res šrot ampak dvomim, da je avtor sposoben skup spravt kaj boljšega. Mogoče je pa avtor samo fouš, ker Murko s podobnim sranjem od muske služi velike denarje, on bo pa večno špilal harmoniko na privatnih feštah za dva litra vina...

In na koncu se spet Murko smeje iz štirisobnega stanovanja v centru Mb in se vam vsem iskreno zahvaljuje za reklamo
wink-1.gif

Točno to. Še besedilo je porazno, da glasbene podlage raje ne omenjam. Murko mu je čisto prav povedal.