Jaz imam en model nižje, se pravi nima te cevi za v koš ampak je izmet v koš odzadaj. Sem pa hotel kupiti ta model sicer je res bolje narejen kot moj (nevem napamet oznake) ampak po moje ne odtehta razlike v ceni. Ta 152 ima variabilni pogon in malo drugače narejena kolesa drugo pa je isti šmorn. Mi je pa prodajalec povedal da se rado maši v tem kanalu, še poseebj, če je trava mokra. Potrdim pa ti lahko tudi, da se tudi meni maši tako, da moram večkrat sčistit odprtino, pa kosim res suho in malo travo. Jaz sem vzel verzijo z brigsovim motorjem, z hondo je bila še dražja, zaenkrat po eni sezoni nobenih problemov. Je pa kosilnica slabo zaščitena(pločevina ) tako da mi je že po nekaj košnjah začela odspodaj rjjaveti, po koncu sezone sem jo mislil ščistiti in zaščititi ampak sem pozabil tako, da upam da nebo lukenj. Z mulčarjem se kosi dobro edino velike trave potem ne prebavlja, kosim pa raje z košem. Pogon dela brez problema, rezervni deli so itak vsi na voljo, zato sem vzel tudi husquarno. Kosilnica je ameriška verjetno kdo za njih dela, ker sem že videl nekaj modelov istih od drugih proizvajalcev.
Priporočal bi ti, da pogledaš še za honda kosilnicami, te imajo ohišje iz plastike, kar pomeni, da nimaš vzdrževanja, so pa precej dražje.