Hulu

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Hulu a.k.a. YouTube killer bojda štarta danes. To je skupni projekt News Corp in NBCja kot odgovor na YouTube. V osnovi podobna fora s tem da bodo tukaj čist legalno gor celotni filmi, Simpsonovi, Saturday night live ipd. V projekt je namreč vključenih 50 postaj + nekaj filmskih studiov. Free? Free!
cheer.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.643
508
113
Pa bo možno pri nas?

Jaz sem bil vključen v beta testiranje in nisem mogel ničesar pogledati, zaradi ravno teh omejitev. Preko proxy-ja mi pa streeming ni deloval.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Hmmm ... Dobro vprašanje, zaenkrat nisem nič prebral o omejitvah, bomo pa danes videli. Bo pa se pomoje tudi taka omejitev kaj hitro dala obiti.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.874
756
113
www.jernej.org
Kakšno napako ti pa javi? V beta fazi je meni delovalo z uporabo Hotspot Shield-a, sedaj mi pa dela tako počasi, da sploh sprobat ne morem...

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
OK, kolko ALTov, zvezdic ipd. dobim, če vam pokažem kako se da Hulu gledat tudi pri nas?
grims-1.gif

Tole si dol potegnite, inštalirajte in zaženite prek browserja in voila, Hulu vam je na voljo
wink-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Meni noče delat. Po tem, ko se program skonekta in hočem na hulu.com, me preusmeri na neke druge strani. Sploh ne morem na hulu. Pa četudi trenutno dela, sem ziher da bojo v par dneh oz. tednih to onemogočli. žal

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Jaz mam ves čas, ko je program konektan eno pasico z oglasi na vrhu browserja (Firefox btw). Ampak me ne moti, ker bom itak programček izklopil, ko bom nehal gledat. Sicer pa še dokaz, da (vsaj meni) stvarca deluje.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Že dela.Program sem na novo inštaliral. Ga skonektal in je takoj odprlo hulu. Brez takih bannerjev, kot je na tvoji sliki. Kvaliteta je preko default velikosti odlična, ko pa daš na fulscree pa se že pozna. Bo za kratkočasenje in zabavo. Maš 5* + nekaj altov

lp