Huawei P30 lite?

casio

Fizikalc
19. nov 2014
531
26
28
Ga ima kdo?

Na internetu so precej pohvalili fotoaparat glede na lite verzijo in dolgo trajanje baterije?

JustOne

Pripravnik
20. avg 2007
435
24
18
Gorenjska
Razlika med 2019 in 2020 je minimalna, (256 GB namesto 128 GB internega spomina, 6 namesto 4 GB RAM-a in 32 mpix namesto 24 mpix sprednja kamera), ostalo je enako. Sam imam dober mesec 2019 verzijo, zaenkrat zadovoljen, baterija ob moji uporabi zdrži več kot 2 dni, je pa res, da nisem odvisnik od družabnih omrežij, ki vsakih 5 sekund preveri nova snap/insta.... sporočila. Od včeraj zjutraj je bil zaslon prižgan eno uro in pol, baterija je sedajle na 66%.

Za občutek: snemanje 400 km vožnje s Triglav Drajvom brez priklopa na polnilec je "skurilo" cca 40% baterije.

S slikami sem glede na ceno telefona super zadovoljen, ročnih nastavitev še nisem testiral, sem pa vključil AI, ki sam prepoznava vsebino fotografije in prilagaja nastavitve.

V prilogi dve fotki za občutek.

Priponke

• IMG_20200804_180022.jpg
    IMG_20200804_180022.jpg
    2,9 MB · Ogledi: 248
  • IMG_20200804_175908_1.jpg
    2 MB · Ogledi: 229
Nazadnje urejeno:

casio

Fizikalc
19. nov 2014
531
26
28
Včeraj kupil zgoraj omejeni telefon prek spletne trgovine in ga v 3h urah vrnil.

-kamera je delala obupne zmazke od slik, kljub temu, da sem preizkusil vse načine fotografiranja
-telefon se je pregreval zgoraj, da sem samo čakal, da zagori
-baterijo mi je v pol ure spraznil iz 78% na 32%
-telefon je delal zelo hitro, brez zatikanja

Nastavljal nisem praktično nič. Prvi zagon in vpis v google, nato pa mi je ponudil že prenos na najnovejši emui in med prenašanjem sem uporabljal izključno samo fotoaparat in ker me je vse skupaj hitro minilo sem vse spakiral nazaj v škatlo in vrnil v trgovino. Mogoče sem dobil samo defekten izdelek .....

JustOne

Pripravnik
20. avg 2007
435
24
18
Gorenjska
Včeraj kupil zgoraj omejeni telefon prek spletne trgovine in ga v 3h urah vrnil.

-kamera je delala obupne zmazke od slik, kljub temu, da sem preizkusil vse načine fotografiranja
-telefon se je pregreval zgoraj, da sem samo čakal, da zagori
-baterijo mi je v pol ure spraznil iz 78% na 32%
-telefon je delal zelo hitro, brez zatikanja

Nastavljal nisem praktično nič. Prvi zagon in vpis v google, nato pa mi je ponudil že prenos na najnovejši emui in med prenašanjem sem uporabljal izključno samo fotoaparat in ker me je vse skupaj hitro minilo sem vse spakiral nazaj v škatlo in vrnil v trgovino. Mogoče sem dobil samo defekten izdelek .....

Morda veš, katero verzijo EMUI si imel?

Sam sem dobil kakih 5 posodobitev praktično eno za drugo, če se ne motim je z eno res bil problem z nenormalno porabo baterije, ki pa je bil z naslednjo verzijo popravljen. Na mojem je trenutno 10.0.0.249 (julij 2020).

Kot kakšni bi ocenil sliki v zgornjem postu (zmazek/solidno...)

casio

Fizikalc
19. nov 2014
531
26
28
Verjetno so bile narejene vse posodobitve , ker se mi je prenašala posodobitev na Emui 10.

Slike obe zgoraj sta svetlobna leta proti mojim, ki so bile kot na telefonu iz leta 2012. Mi je res žal telefona, ker je bil "prijetne" velikosti proti današnjim 6.5"+ standardom in bi ga imel, če se nebi zgodilo kar se je.....

JustOne

Pripravnik
20. avg 2007
435
24
18
Gorenjska
Verjetno so bile narejene vse posodobitve , ker se mi je prenašala posodobitev na Emui 10.

Slike obe zgoraj sta svetlobna leta proti mojim, ki so bile kot na telefonu iz leta 2012. Mi je res žal telefona, ker je bil "prijetne" velikosti proti današnjim 6.5"+ standardom in bi ga imel, če se nebi zgodilo kar se je.....

Tudi sam sem ga vzel predvsem zaradi velikosti, ki je zame na meji sprejemljivega, vse kar je več, mi je pač preveliko. Kar se posodobitev tiče, je verzija napisana zgoraj po mojem vsaj tretja, če ne četrta po osnovni posodobitvi na EMUI 10. Možno je, da si pač dobil telefon z napako, lahko pa si tudi enostavno prehitro obupal nad aparatom.

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Tole sem zdaj vidu... zgleda :O za 160€

Igric pa itak ne igram na telefonu... da procesor pomoje ni tolk važen. Ima pa baterijo ogromno v primerjavi z drugimi.