Huawei P10 lite vs Nokia 6

birca

Pripravnik
26. okt 2007
424
19
18
Sem nezahteven uporabnik, telefon rabim za občasno navigacijo, mejle in da dela povprečne slike.
Po kratkem iskanju se nagibam med tema dvema. Za katerega od njiju bi se odločili?

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Jaz osebno Huawei. Nokia je zgodovina in svet se vrti naprej in ne nazaj, če razumeš. Nokia brand je bil kupljen samo zato, da se še malo pocuza uporabnike iz naslova stare slave.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
brand ni bil kupljen. Govoriš neumnosti.
Sicer mislim, da je bil namensko ustvarjen HMD, da pač Nokia ob morebitnem polomu ne tvega.

alesn

Pripravnik
19. jun 2012
391
12
18
Glede na review-e je Nokia izdelana zelo kvalitetno, sploh za ta cenovni razred. Android je čist, kar pomeni tekoče delovanje. Več pa ne vem
smile-1.gif
Jaz bi Nokio.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.811
640
113
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:

ne kaj pa je blo? Jih še vedno finci delajo?

HMD global je finsko podjetje, ki aparate izdeluje na kitajskem. Imajo pa licenco za uporabo imena nokia, niso kupili branda.

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.837
-1.063
113
145 km SZ od Opatije
A ni zdaj napis NOA na hrbtni strani? A je spoh še napis Nokia? Ne vem, sprašujem.

EDIT: eh, vidim tud napis NOKIA. Ne vem, od kje meni NOA, kje sem to videl? Pa črka "O" je kot tista tipka za ON/OFF.

Drugače pa, če bi napisal Huawei P10, bi bil odgovor na dlani .. z dodatkom lite pa ...
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Sem bil približno na istem, v končnem izboru sta bila tudi ta dva, na koncu sem vzel Moto G5 Plus in ni mi žal.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.414
5.690
113
Citat:
Uporabnik bertoncl pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:

HMD global je finsko podjetje, ki aparate izdeluje na kitajskem. Imajo pa licenco za uporabo imena nokia, niso kupili branda.

v glavnem od nokie je samo ime in nič drugega. To je bistvo. Tisti ljudje ki so meli prste pri razvoju starih dobrih nokij jih tu nimajo več.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
No mene so prepričal s tem

No pustmo detajle, da bo sedaj 1 leto staro, pa še zmeraj ne mormo kupit. (ne mi sedaj mimovrste linke dajat).

Kitajca je zavil kot banano :D

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik bertoncl pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:

v glavnem od nokie je samo ime in nič drugega. To je bistvo. Tisti ljudje ki so meli prste pri razvoju starih dobrih nokij jih tu nimajo več.
Bolj kot ne so vsi iz bivše Nokie:
https://www.hmdglobal.com/about

Glede na pretekle dogodke znajo kaj delajo: Hitra nadgradnja telefonov na zadnjo verzijo Androida (skoraj kot Nexus), clean Android.Nekateri Android portali že špekulirajo da bodo Nexaši šli raje na Nokio kot na Google Pixel.

Za mojo mami sem naročil Nokio 6.