Huawei mate 9

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Kot zagrizen ios uporabnik, havy user telefon mi je osnovno sredstvo z mesecnimi racuni enega slovenskega minimalca razmisljam o
Huawei mate 9

Privlaci me mocna baterija android mi je sicer neznanka in mi ni bil nikoli prevec vsec ampak razmisljam da bi poskusil

Trenutno uporabljam 6splus 64 gb

Mi kdo lahko pove vec o telefonu iz prve roke ???

Baterija, hitrost , zašteka kdaj ??? Itd

Prvo kaj me moti da ni home gumba ampak recimo da se bom navadil

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
V torek je šele SLO predstavitev za novinarje, tako da ti bo težko kdo tu kaj o njem pametnega povedal pri nas
grin1.gif

Mogoče edino kateri izmed zaposlenih pri operaterjih, ki dobi v testiranje telefone pred prodajo.

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
V torek je šele SLO predstavitev za novinarje, tako da ti bo težko kdo tu kaj o njem pametnega povedal pri nas
grin1.gif

Mogoče edino kateri izmed zaposlenih pri operaterjih, ki dobi v testiranje telefone pred prodajo.

Simobil ga ima ...

Zanimiv mi je zaradi baterije

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Ga imam od začetka tedna. So kakšne malo 'kitajske' finte z obvestili na lock screenu (nekateri jih imamo, drugi ne), strojno pa super zadeva. Upam, da bo z naslednjimi popravki se to dodelano. Baterija je pa enostavno vrhunska!!!

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Ga imam od začetka tedna. So kakšne malo 'kitajske' finte z obvestili na lock screenu (nekateri jih imamo, drugi ne), strojno pa super zadeva. Upam, da bo z naslednjimi popravki se to dodelano. Baterija je pa enostavno vrhunska!!!

Kaksni popravki????

Na iosu ni blo nekih popravkov vsaj ne vidnih...

Najbol me skrbi android

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik guardy pravi:
grin1.gif

Ne vem kaj se oglašaš potem če pojma nimaš.
Povsod se oglašajo samo taki ki telefona še videl niso.
Pa zakaj dve enaki temi če je ena že odprta?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:

Kaksni popravki????

Na iosu ni blo nekih popravkov vsaj ne vidnih...

Najbol me skrbi android

Če že skoraj 90% sveta nekak preživi na androidu, boš pomoje tudi ti

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Jaz ga imam že slab mesec (menjal sem s Sasmunga). Na splošno povedano je telefon vrhunski. Tudi sam sem mislil, da bom pogrešal home gumb, ampak sem si njegovo funkcijo nadomestil s senzorjem za prstni odtis zadaj in je super.
Porabil sem sicer kar nekaj časa na začetku, da sem si ga zrihtal po svoje, zdaj je pa to to.

Baterija je odlična, polni se izredno hitro, koliko časa bo zdržala seveda ne ve nihče
grin1.gif

Kamera je tudi odlična.
Zaslon bo kdo jamral, da je preslaba ločljivost na papirju, ampak jaz ne opazim razlike.

Ker imam več email računov sem si zamenjal sicer dober stock mail client z drugim. Telefon dela zelo hitro, kakšnih "kitajskih" for ne opažam, karkoli naj bi to že bilo. Se mi je že zgodilo, da je bil telefon, ko sem ga vzel s polnilca, mrtev. Ni prijelo nič in šele čez par minut na polnilcu se je zbudil. Drugih napak do sedaj ni bilo.
Je pa to kar velik telefon, ni za vsakogar.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Borg pravi:

Ne vem kaj se oglašaš potem če pojma nimaš.

Ker si ti RES podal FUL veliko uporabnih informacij v tej temi...

Zakaj se oglašam? Zato ker jutri ga bom videl, ko ga bodo predstavili na Lj Gradu. In ker nisem preverjal, da se pa res že en mesec prodaja. In ker živimo v svobodni državi kjer podajanje mnenja ni prepovedano
evil.gif