HTC Wildfire - ugašanje

grunwald

Pripravnik
20. jul 2015
62
8
8
Čeprav sicer v redu deluje, se zadnjih nekaj dni pojavlja, da se sredi aktivnosti (daljši klic, predvajanje multimedije...) kar naenkrat mobilnik ugasne. Ponovno prižiganje ne uspe, razen čez nekaj ur pavze, ko spet ga je mogoče prižgati. Baterija je skoraj polna (tako pokaže indicator, nikoli ni več kot 50% prazna, vendar pomaga le ponovno polnjenje, da se spet ne ugasne. Je šla baterija ali kaj drugega?

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Najprej naredi Factory Reset, saj izgubiti itak nimaš veliko glede na starost aparata.
Potem boš videl ali je kaj bolje, verjetno je pa baterija fuč. klik
Ali pa te tudi kaj google service heca, tako kot v hanzi-jevem primeru klik

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
google najde kr veliko zadetkov, da se htc-ji sami ugašajo. Zgleda, je to v paketu:(

Glede na starost in obliko aprata, pa sklepam, da ima veliko skupnega s htc desire (prva generacija menda). Sem ga imel sam in je bilo zelo podobno. Moj se je tudi sam nazaj prižgal.
Problem je bila pa matična al procesor. Zaradi pregrevanja. Sam je bil še v garanciji in sem dobil denar nazaj.

Tak, da če se pregreva, mu žal ni pomoči.

grunwald

Pripravnik
20. jul 2015
62
8
8
Ni opaziti, da je vroč. Enako se dogaja, če je offline, tako da ni google. Ne najdem druge možnosti Factory Reset pod settings kot Factory data Reset. Piše le: erases all data on phone, tako da ne vem, ali to pomaga?

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Probaj, pa še prej si vse podatke in slike dol potegni-kopijo, stike upam da imaš sinhronizirane z gmail-om
rolleyes-1.gif