htc wildfire s

primc81

Zelenc'
8. jun 2011
10
0
1
Živjo,

zanime me ali lahko statična elektrika poškoduje gsm aparat?

Včeraj sem se nekaj igral na HTC-ju, nato sem ga dal kolegu v roke...ko se je dotaknil aparata, me je 'stresla' statika, med njegovim prstom in aparatom, tik preden se ga je dotaknil, je vrglo majčkeno iskrico...
tongue-1.gif

sicer se je to zgodilo samo enkrat, drugače ni težav...

Torej vprašanje je ali lahko pride do poškodbe ali ne?
sprasujem se.gif

Hvala!

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Viper pravi:
NE !!!
Zapiramo temo!

? Odpiramo nazaj.

A smem prositi (ponosne) lastnike omenjenega telefona, kako so kaj zadovoljni z njim? Kolikor sem videl, je edini kolikor toliko "majhen" telefon. Kako je s tipkanjem (smart dial najbrž ima) v pokončni in ležeči drži, a se da preživeti z originalnim ROMom ali je treba naložiti novega? Koliko kaj drži baterija?

Jernej

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.906
113
En ericsson je se manjsi. Tipkanje je odvisno kak debele cevape imas. Za mene je absolutno premali, enim je ok. Moras probat. Htc sense je cisto zadovoljiv izdelek. Ce ti ni ok, pa kak custom rom gor das

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.906
113
Isto kot pri vsakem smartfonu. Kdor tega ne more prebolet naj kupi nokjo

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
En ericsson je se manjsi. Tipkanje je odvisno kak debele cevape imas. Za mene je absolutno premali, enim je ok. Moras probat. Htc sense je cisto zadovoljiv izdelek. Ce ti ni ok, pa kak custom rom gor das

To bi imel sodelavec. Sedaj ima Xperia X10 pro (najbrž si tudi ti mislil tega), ampak ta ima fizično tipkovnico. In pravi, da bi spet nekaj takega, ampak s tipkovnico ga Mobitel trenutno nima v prodaji. Pa sem mislil, da bi Wildfire S bil kar v redu. Ima smartdial, velikost je sprejemljiva, je sicer večji od xperie, ampak je precej tanjši, ekran je pa precej večji in v landscape načinu tudi tipkanje ne bi smelo biti problem. Natipka pa en SMS na teden... Nič, bom zatežil znancu, ki ga je vzel prejšnji teden in bomo potestirali
smile-1.gif
.

Jernej

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.255
1.765
113
40
Jaz še trenutno imam wilfireja (brez S)...veš kako gre to...ko sem ga kupil se mi je zdel velik (prej sem imel tatooja)...zdaj je med manjšimi telefoni. Na telefonu je hardver hudo prešvoh, da bi vse normalno hitro delalo...ko imam veliko sms-so jih lahko odpira sekundo do dve...ekran je vidno zrnat...

Ko so wildfireja nadgradili v "S" so izboljšali ekran in procesor, tak da teh dveh pomanjkljivosti naj nebi bilo...surfanje po netu pa ti nebo prineslo neke navdušujoče izkušnje...odvisno zakaj rabiš.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Jaz še trenutno imam wilfireja (brez S)...veš kako gre to...ko sem ga kupil se mi je zdel velik (prej sem imel tatooja)...zdaj je med manjšimi telefoni. Na telefonu je hardver hudo prešvoh, da bi vse normalno hitro delalo...ko imam veliko sms-so jih lahko odpira sekundo do dve...ekran je vidno zrnat...

Ko so wildfireja nadgradili v "S" so izboljšali ekran in procesor, tak da teh dveh pomanjkljivosti naj nebi bilo...surfanje po netu pa ti nebo prineslo neke navdušujoče izkušnje...odvisno zakaj rabiš.

Saj pravim, sodelavec (programer) ga potrebuje kot telefon, ki ni najvecji in tudi srfanje ni prioriteta. Torej nekaj klicev na dan, sms sem ter tja ter obcasno na internet, pa se to za preveriti delovanje programa. In je zelel imeti xperia novejsi model s tipkovnico, ki pa ga ni. Obcasno pa tudi jaz vrzem oko na ta telefon in je obup, ker je zaslon premajhen, izvlacenje tipkovnice pa ni ravno brzinski manever. In sem mu mislil koncno vsiliti telefon v enem kosu, ko se je ze malo navadil na touchscreen
smile-1.gif
.

Jernej

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:

...
...
Jernej

Nič, sem bil včeraj na Mobitelu in sem kar vzel. Na prvi pogled povsem v redu zadeva. Testirati pa ne morem, ker so mi ga že zaplenili.

Aja, na kakšen način se telefon lahko zaklene in odklene? Samo s tipko na vrhu in potegom ali obstaja še kaj drugega? Npr. z virtualnimi tipkami spodaj, samo z zgornjo tipko in brez potega?

Jernej

themix

Pripravnik
27. sep 2009
114
0
16
Je kdo poskusil SyGic Aura navigacijo na Wildfire S?

Deluje normalno ali so kakšni problemi zaradi resolucije kot pri prvem Wildfire?

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Je mogoče kdo že probal uporabljati druge slušalke (ne originalne) na omenjenem telefonu?
Jaz sem namreč probal z nokinimi in ne delajo kot je treba...šele, ko stisnem gumb za mikrofon je zvok na max (če je sploh na max.)

Sem/smo obsojen/i na original, ali lahko uporabljam tudi druge slušalke in samo z nokiinimi ni kompatibilen?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Lahko uporabiš druge slušalke, vendar ne slušalke od kakšnega drugega telefona (druge znamke), ker ponavadi med seboj niso kompatibilni. Če boš kupil slušalke v trgovini, recimo za MP3 player bojo tudi na telefonu delovale OK.

Hec je, da vsak proizvajalec malo po svoje oblikuje 3.5mm bananico.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Sem priključil Sennheiser HD 518 gor in dela brez problemov, čeprav niso to ravno slušalke za prenosne predvajalnike in telefone. Tiste slušalke, ki so priložene telefonu so pa itak katastrofa od zvoka. Sem bil kar malo šokiran. Glede na to da že vrsto let Sennnheiser-ce razvajajo moja ušesa sem zgleda že pozabil kako zvenijo čip šit slušalke.

ant

Pripravnik
Meni pa je začel tale wildfire S ful počas delat zadnje cajte, pa ne vem kaj bi bil vzrok. Kar nekaj se zatika pa ful časa rabi za vse.

Kaj mislite, da ga muči?

Imam pa kar neki widgetov na ekranih npr. widgetsoid 4x, DEŽ vreme, in tiste original (ura, fb, sms, koledar)

Hvala