HTC TOUCH2 TEŽAVA

jossy

Zelenc'
22. okt 2010
4
0
1
Novo mesto
Zdravo!
Imam težavo z mojim htc-jem touch2. enostavno mi ne zvoni, tako da se skoraj nikoli nikomur ne oglasim na telefon ker mi ne zvoni. Sem ga že imela na servisu pa se je že takoj drugi dan napak ponovila. servis mi je v obrazložitev napisal da so nadgradili operacijski modul,težava pa še vedno ni izginila. A ima kdo podobne težave ali pa vsaj kakšno rešitev za moje težave.
Hvala za odgovore
LP Jossy

jossy

Zelenc'
22. okt 2010
4
0
1
Novo mesto
Vse ostalo dela. prov vse. samo zvoni mi ne. in mi gre res na živce ker moram pol jaz vse k so me klical klicat nazaj. nastavitve so pa tud v redu nastavljene. res mi ni jasno kaj je s tem telefonom narobe. k kolegica ma tud tak telefon pa ima iste težave.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Google
confused-1.gif

Register Editor

Povežeš telefon v sync načinu nato pa s programom nastaviš vrednost. Če pa neboš znala, pa maš sigurno koga okoli za pomoč. Probaj še, da daš spominsko kartico ven in če bo zvonilo? Pol bo pa treba še spominsko sformatirat v fat32.

In, če še to nebo delalo, pošlji še enkrat na servis in natančno opiši problem, kaj vse si že probala pa ni delalo in zahtevaj, da odpravijo težavo ali menjajo telefon. Kar tam na mobitelu pokaži težavo. good luck
wink-1.gif