HTC touch pro

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
iPhone je fajn, pa TyTn II tudi, ampak enostavno še ni telefona ki bi imel kar jaz hočem:
touch screen (brez paličke) in querty...

Tale HTC to ima, pa me zanima ali ga bo moč zaslediti v kakšnih akcijah in kakšen se vam zdi?
http://www.htc.com/www/product.aspx?id=49518

Kdaj naj bi bil pri nas?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.444
6.959
113
V Veliki Britaniji je že na policah. Kaj pa vem kaki so zamiki, preden pride k nam h kakemu operaterju - mesec do dva?

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
A je vse ostalo razen tipkovnice identicno kot pri Diamondu, ali so kake razlike v zmogljivostih, itd. ?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.444
6.959
113
A to je počasno delovanje? Ne vem, no, lahko da sem čisto predolgo na p990, ki si pa res čas vzame. Dobro ko si v nastavitvah ni blesteče, ampak saj to enkrat nastaviš, pa je, Touch Flo pa za mene čisto sprejemljivo dela.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
tole bo sigurno moj novi aparat, prodal bom tytn-a in kupil tole mašino. Končno ga je nekdo sestavil tako kot si jaz želim.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
A to je počasno delovanje? Ne vem, no, lahko da sem čisto predolgo na p990, ki si pa res čas vzame. Dobro ko si v nastavitvah ni blesteče, ampak saj to enkrat nastaviš, pa je, Touch Flo pa za mene čisto sprejemljivo dela.
Ja sej za Touch Pro nihče ne more trditi da je počasen, ker še ni pravih testov online. Prve verzije Diamondov so imele nedodelan rom, ki je precej upočasnil aparat, sem se pa včeraj igral z Diamondom, ki je imel najnovejši rom gor in se je zelo hitro odzival.

AljoshaStardust

Zelenc'
14. feb 2008
23
0
1
Drgač pa fantje, predvidevam da veste, da je to isti aparat kot SonyEricsson X1 (xperia) ... seveda je v obeh primerih proizvod HTCjev, SE se bo samo podpisal pod X1. Govorim pa zato, ker je večja možnost kake zanimive akcije za SE pri Mobitelu, kot pa za HTC. Sicer pa si poglejte na gsmarena, kot je že predlagano. Je pa tako - SE boljši display, HTC novejši proc in ram.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.444
6.959
113
HTC ga sestavlja skupaj, ves software oz. modifikacija WM 6.1 pri SE pa dela SE sam, kar je dodaten razlog za opreznost, sploh če se bo res na trgu pojavil šele 2009 (kot se ponekod govori)

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:

Meni ne dela internetna pošta (POP3) na HTC D Touch. Telefon je "Mobitelov", s prednaloženim profilom za internet in MMS. Internet dela bp, MMS-i tudi, ko pa dodam POP strežnik, pa javi "synchronization error" in mi ponudi spremembo internetnih nastavitev. Any idea?

Jernej

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:

Meni ne dela internetna pošta (POP3) na HTC D Touch. Telefon je "Mobitelov", s prednaloženim profilom za internet in MMS. Internet dela bp, MMS-i tudi, ko pa dodam POP strežnik, pa javi "synchronization error" in mi ponudi spremembo internetnih nastavitev. Any idea?

Jernej

smile-1.gif
.

Jernej

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Touch pro mi je definitivno bolj pri srcu kot diamond. Prepričan sem, da bojo issueji z odzivnostjo odpravljeni v celoti, še vedno pa ostaja ena velika šibka točka - touchscreen. Stylus je totalno nepraktičen, brez njega pa mi WM telefona uporabljati ni.
smile-1.gif

Ko pride še X1 se bo pa res treba odločit med Touch Pro, X1 in Omnio - Diamond je za šminkerje
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Je pa res ornk buhtl..

Cudim se, da v tem casu tehnologije ni mogoce izdelati tanjso tipkovnico.. Zaradi tipkovnice je skoraj 1cm debelejsi..