HTC Touch ali Nokia N95

Kristian

Pripravnik
17. mar 2008
45
2
8
Verjetno ni nova tema, ampak glede na vse kar sem že prebral po raznih forumih se ne vem odločiti med omenjenima telefonama. Telefon bi potreboval predvsem za telefonirati, navigacijo, poslušanje MP3-jev, pa tudi kakšen SMS in MMS bi poslal.
Telefon naj bi imel čim več spomina (možnost vstavljanja kartic vsaj za 4Gb, še boljše 8GB, ker bi si naložil gor Garmina, TomTom, I-go, Navigon,...da vidim kateri bi mi bolj ustrezal, ter cca. 1GB za MP3). O HTC-ju razmišljam predvsem za to, ker določeni navigacijski programi delujejo samo pod okoljem Windows Mobile in ne na Symbianu (I-Go,...). Zanima me če se , da na HTC-ju,da nastaviti melodije zvonenja za vsakega klicatelja posebej, namestiti razne programe (štoparice, countdown, zaklepanje tipkovnice,...) kot se to da na Symbian platformi.Kako je delo s tach screenom v praksi (zamudno, dovolj hitro,(sms, mms,...)
rolleyes-1.gif

Kristian

Pripravnik
17. mar 2008
45
2
8
Cenovno gledam nekje 300-350€. HTC Touch pri Simobilu za 300€ oz. kako rabljeno Nokio N95 do 350€.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Samo ne vem, a tale Touch ma WLAN? Če ne,potem je to zame drag nakup ... raje N95

Touch ima (in samo GPRS/EDGE
bonk.gif
), Touch Dual pa ne (ima pa HSDPA).

Kristian

Pripravnik
17. mar 2008
45
2
8
Kje si dobil omenjeno informacijo? Na internetu jo ponujajo še vedno za 420€ (vezava 24 mesecev Orto smart I)?