HTC Touch 3G (GPS)

alexk

Pripravnik
16. sep 2009
32
0
6
pozdravljeni, zanima me ali ima ta omenjeni telefon vgrajen GPS in če je možno na njega naložit navigacijo in katero??hvala in lp

Nazadnje urejeno:

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.807
555
113
42
povsod malo
Dual ne obstaja obstaja pa HTC Touch 3G, ki ima A-GPS.
Navigacijo je možno naložit samo ne vem kera dela na Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional

alexk

Pripravnik
16. sep 2009
32
0
6
Pozdrav, ja se opravičujem gre se za telefon HTC Touch 3G, in ne dual!!prosim če mi kdo pomaga kako je z navigacijo. Telefon se mi dopade , pogoj pa je da lahko namestim navigacijo!!lp

alexk

Pripravnik
16. sep 2009
32
0
6
hvala za info, ampak imam enega na probi in imam na kartici naložen garmin XT, samo mi ne najde povezave z GPS sprejemnikom, a mi lahko kdo pomaga kako aktivirati oz povezati!!hvala in lp

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Rabiš modrizobek GPS, ker nima vgrajenega- kolikor jaz vem, tak da nabavit eno škatlico in dela vse kar šač dela na windowsih - Garmin, Igo, TomTom, Sygic....... pač kar ti je volja

alexk

Pripravnik
16. sep 2009
32
0
6
ozdrav, ja to misliš kot zunanji GPS sprejemnik? ja poznam to zadevo, samo ta model bi naj imel vgrajen GPS sprejemnik, tudi na mobile.si sem preveril in piše da ima vgrajen!!lp

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
V nastavitvah XT-ja mislim da lahko določiš ali je vir podatkov zunanji ali vgrajeni GPS.....

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
zakaj bi si nameščal xt če imaš igo??? Igo je svetlobna leta pred tem garmin zmazkom od programa!

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Noja... ce isces kaksno vukojebino, je se vedgno Garmin pred vsemi... Sem ravno vceraj iskal en naslov na Katarini nad Ljubljano (Topol)... vse ostale navigacije so pogovrele na celi crti (iGo, Navigon, Copilot Live, Sygic)... edino Garmin z nalozeno karto Adriaroute je nasel pravi naslov ...

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
zakaj bi si nameščal xt če imaš igo??? Igo je svetlobna leta pred tem garmin zmazkom od programa!
Ne da se ne strinjam (čeprav ti je Jest napisal argument ZA Garmin) ampak uporabnik je napisal, da ima Garmin že nameščen in ima z njim probleme.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Zdaj če ga nisi "skrekal" ti ne bo našel vgrajenega GPS-a, preberi navodila kako se to dela, je enako kot velja za Symbian, tako da pobrskaj malo po forumu je ena zelo obširna tema kako spraviti Garmina na telefonu tako da deluje z vgrajenim GPS sprejemnikom. HTC Touch 3G pa IMA vgrajen GPS sprejemnik, tako da ne govorite neumnosti.

alexk

Pripravnik
16. sep 2009
32
0
6
pozdravljeni, hvala vsem ki ste dali svoj komentar, navigacijo še nisem usposobil, sem pa ugotovil eno zadevo ki mogoče vpliva na to da nisem uspešen, in sicer ta kartica na kateri je naložena navogacija garmin XT, je od telefona samsung G810, kateri dela na platformi Simbian!! a je mogoče to vzrok za nedelovanje?? namreč meni aplikacija garmin xt deluje, težava je v tem da se ne poveže s GPS sprejemnikom!!lp