HTC Sense

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kolegica ima novega HTC Desire .

zanima me, če ima kdo kak podatek, če bo tudi moj HTC deležen novega Sensa, ali bodo to dobili samo novi telefoni.

načeloma mi je že pred časom predstavnica HTC Slovenija pravila, da bodo uporabniki HTC-jev deležni update-a ... ampak pri meni je že kar nekaj časa od zadnjega updatea, plus, da je bilo rečeno, da bo ta update na voljo malce pred novim letom.

plus, da obstaja zdaj tudi stran www.htcsense.com, ampak 1. Slovenije ni v izbiri, plus niti ni drugih telefonov, kot zadnjih Desire HD, Desire Z in Inspire 4G.

kdo ve kaj o tem?

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Tezava ki jo moras razumet je, da starejsi telefoni kot je Desire nimajo dosti notranjega prostora za nadgradnjo. Obstajajo custom resitve (ROM iz Desire HD) ki pa ali so odstranjene aplikacije, tako da pase na sistemsko particijo ali pa se uporabi del spominske kartice (v praksi laufa cist OK, definitivno pa ni ista odzivnost kot notranji spomin).

Spekulacije glede updateov pa so kot ze videne : nekateri "viri" pravijo da pride nadgradnja za vse modele, nekateri da je sploh ne bo ze zaradi manjka strojnih specifik (spredaj kamera, NFC modul).

Na koncu je najboljse tak : pricakuj nic, verjemi da bo nadgradnja, ko jo bos zasledil na telefonu.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Naloži desire hd rom in ob prvem zagonu ustvari račun za htcsense.com. Za to moraš seveda imet rootan telefon in na sd katici ext particijo.

htcsense2.png

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Sodelavec mi je pravil, da lahko prek HTC Sense urejam vse - kontakte, multimedijo, berem sporočila...no, jaz ne vidim te opcije, kako.
Naloži se mi enak screen kot je priliman zgoraj, vendar pa mi lokacije ne zazna. Imam HTC Desire HD, firmware 2.2.1.
Prosim za pomoč, hvala.

p.s.: Ker med državami ni Slovenije, sem izbral UK (Veliko Britanijo).

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Si se prijavil tudi na telefonu in omogočil sinhronizacijo? Če jaz kliknem messages se mi pokažejo, prav tako kontakti. Drugače pa zna ta lokacija včas mal hecat. Pa ob prijavi, ko si izbral državo (UK), si sedaj v nastavitvah popravi kodo države, ker ti avtomatsko doda UK kodo, pri naslednji prijavi ne bo več potrebno, če si obkljukal, da si zapomni izbiro.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Sem pobrisal račun in ga skreiral na novo. Sedaj mi pa celo teži, da je avtorizacijska koda neveljavna.
Ma ne morš verjet...kaj takega nisem pričakoval od HTC.

Verification Error:
Your verification code is not valid. Please confirm the link has been entered correctly.