HTC One X in "avtoinštalacija"

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.401
4.972
113
Pozdravljeni,

v tem forumu sem bolj poredko in bo počas da zamenjam enega prvih HTC Hero za kaj novejšega...

v "zrklo" mi je padel HTC One X predvsem zaradi "avto docka" kje se avtomatsko postavi v car mode, povsod kažejo
kako super je ta funkcija, da gre avtomatsko na navigacijo, kako fajn ima veliko zeleno tipko za klicanje, nikjer pa v praksi
kako se sliši če bi ga želel uporabljati prostoročno... kolega ima Nota, pa me je večkrat klical in moram priznati da se je dobro
slišalo, torej vprašanje je, se da ta telefon uporabljati tudi prostoročno namontiranega na armaturno ploščo (ne na šipo)

Res bom vesel kakšnih konkretnih informacij uporabnikov in tistih ki ste ga že uporabljali.

Hvala

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.254
1.761
113
40
Moje izkušnje...oni na drugi strani te sliši dobro, mikrofon dobro duši šume...zvočnik pa je nekej srednjega..dokler sogovorec govori bolj po tiho je ok..ko pa malo glasneje pa že malo šumi...

Ne preveč računati na tak način klicanja...raje bluetooth slušalka..

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.401
4.972
113
...slušalke mi gredo na živce.... (filanje, natikanje.... pa še zmer jih imaš na glavi)

pravtako pa bi rad istočasno telefon uporabil kot GPS napravo, all in one rešitev, za katere pa vemo da niso najboljše, ampak najboljša med slabimi rešitvami bi mi prišla prav...

Torej nihče tega ne uporablja?

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.254
1.761
113
40
Sej pravim...težava bo, ker boš sogovorca slabo slišal...parkrat sem imel "na zvočnik" in sem imel telefon v roki, ko sem prestavljal...sliši se za silo...