HTC HD2 SIGNAL

mirkop

Pripravnik
13. mar 2008
103
0
16
Na HTC HD2 sem imel poškodovan ekran in je bil na servisu ca. 6 mesecev, preden so uspeli dobiti vse potrebne dele za popravilo! ko sem ga dobil nazaj ima zeeeeellllooo slab signal, tako slab da imam sredi mesta 2 črtici EDGE signala (prej vse črtice UMTS) prav tako pa morem biti na pol metra zraven routerja da ujame WI-FI signal.

Ker ga ne želim nesti nazaj na servis me zanima kaj bi lahko bilo narobe. Ali je uničena antena za sprejem signala ali pa je mogoče samo "nerodno" nazaj sestavljen in antena ne sprejema dobro signala? Hvala že v naprej za pomoč.

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Lahko da je samo kabl pozabo ma konetkor priklopit za antene seveda, lahko pa da so poskodovali samo anteno ali kabl ali konektor, vsekakor nesi na servis garancija na opravljeno delo je itak pa naj porihtajo

mirkop

Pripravnik
13. mar 2008
103
0
16
A je ista antena za WIFI signal in mobilno omrežje ali sta to ločeni anteni?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:
Na HTC HD2 sem imel poškodovan ekran in je bil na servisu ca. 6 mesecev, preden so uspeli dobiti vse potrebne dele za popravilo! ko sem ga dobil nazaj ima zeeeeellllooo slab signal, tako slab da imam sredi mesta 2 črtici EDGE signala (prej vse črtice UMTS) prav tako pa morem biti na pol metra zraven routerja da ujame WI-FI signal.

Ker ga ne želim nesti nazaj na servis me zanima kaj bi lahko bilo narobe. Ali je uničena antena za sprejem signala ali pa je mogoče samo "nerodno" nazaj sestavljen in antena ne sprejema dobro signala? Hvala že v naprej za pomoč.

To je bil v garancijskem obdobju toliko časa na servisu?

mirkop

Pripravnik
13. mar 2008
103
0
16
ne, izven garancije... pa še dol mi je padu, tkao daje bila moja krivda da je ekran crknu...