HTC HD2 android problem!

PeternelG

Pripravnik
3. nov 2010
158
0
16
37
ŽIRI
Torej, po novem imam HTC HD2, ki ima naložen Android 2.2. Prejšni lastnik je imel narejen account na gmailu, zaradi Marketa. Sedaj pa bi jaz rad naredil si svoj account in ga lahko naredim ampak, ko hočem njegov account zbrisat, mi prikaže opozorilo, da ne morem zbrisat, saj je account navezan na nekaj aplikacij. in da naj grem pod Privacy in tam zbrišem. Ampak ko grem pod Privacy, ni nikjer nobene opcije, da bi lahko zbrisal.

Lahko prosim za kakšno pomoč?
smile-1.gif

Hvala
smile-1.gif

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
- Tap on Settings and then on Privacy. ( v menujih v androidu )

- Under Privacy, tap on Factory data reset

PeternelG

Pripravnik
3. nov 2010
158
0
16
37
ŽIRI
Privacy sicer najdem, ampak ni opcije Factory reset. Factory Reset najdem nekje drugje, ampak ko resetiram, se ne zgodi nič. tudi aplikacije so še vedno gor.

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
NAND verzija pomeni, da POVOZIŠ nameščene Windows 6.5 in ti je Android primary OS.
Ti pa si htel namestit na SD da se ti najprej zažene Windows 6.5 potem pa z SD-ja še android. Ta varijanta je fail!!

PeternelG

Pripravnik
3. nov 2010
158
0
16
37
ŽIRI
Aha, sej pol sem našel NAND verzijo ANdroida od HTC Desire HD. Bom jutri poskusil namestiti, danes sem že v službi
smile-1.gif

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
As an alternative method to activesync you can restart your phone in Bootloader Mode, then connect the usb cable and wait until 'usb' appears in the bottom half of your phones screen

PeternelG

Pripravnik
3. nov 2010
158
0
16
37
ŽIRI
Povezavo z Active Sync dobim, ampak mi potem, ko hočem FLASHAT Radio, napiše, da ni uspelo :/ sploh ne vem kje bi lahko bil problem!