HTC Desire - S

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Odpiram novo temo za ta aparat Desire - S za katerega verjamem, da si ga bo lastilo veliko uporabnikov. Zato menim, da je prov da se odpre tema v kateri si bomo izmenjavali informacije, novosti, posodobitve in pomoč.

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Evo še en novi lastnik
smile-1.gif

Kaj mi kdo pove kako dodelim zvonenje skupini kontaktov da ni treba klikat vsakega posebej???

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Greš v Glasbo, izbereš komad, pritisneš menu tipko, več, nastavi kot ton zvonenja, ton zvonenja za stik....in tukaj se ti celoten imenik odpre, kjer samo kljukce šopaš kateri kontakti ti zvonijo za določen komad....če si mislil MP3 ali pač default zvonenje?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
ksz...

Torbico za telefon je že kdo iskal? Gledam originalne HTC ampak so samo za stari desire, ki pa je malenkost večji.

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
To vem. Imam pač kontakte v skupinah npr. SODELAVCI, v skupini jih je cca 80. Zdaj, vsakemu posebej določat zvonenje vzame največ časa, tvoja varijanta vzame kar precej manj. Nokia varijanta "določi zvonenje za skupino" pa verjetno ne obstaja na Androidu??

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Ja vem katero metodo iščeš, sam sem bil prepričan da obstaja tudi za android, res pa je da imam naštimano zvonenje samo za ene par oseb, katere mi ni problem ročno nastavit....sem iskal kje bi našel to metodo pa jo res ni nikjer, mogoče kdo drug ve kako pa kaj

moteey

Pripravnik
23. feb 2009
111
0
16
Citat:
Uporabnik philips pravi:
ksz...

Torbico za telefon je že kdo iskal? Gledam originalne HTC ampak so samo za stari desire, ki pa je malenkost večji.

Originalna Desire S torbica v HTC Acessory Store-u. Je tudi možnost dostave v Slovenijo ampak so poštnine dokaj drage... Do pol kg je 6€ po navadni pošti.

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Sem našel rešitev, ki je na žalost default Gingerbread ne zmore. TU je app, ki naredi točno to kar iščem z dvemi kliki
smile-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Sem glih hotel predlagati skupinsko naročilo pa da se poštnina malo porazdeli, pa si dal link od iste torbice, torej se jo splača mimovrste vzet.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:
Sem glih hotel predlagati skupinsko naročilo pa da se poštnina malo porazdeli, pa si dal link od iste torbice, torej se jo splača mimovrste vzet.

Vidim da so jo znižali na mimovrste - še oni dan ko sem link prilepil je bila cena 22€.
Sem pa bil danes v Mobitelovem centru in so jo tam imeli za 18€ in sem jo kar vzel.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Mogoče gre malo na tesno not, ampak drugače je vredu. Ven pa se potegne z jezičkom, tako da s tem ni problema.
Če imaš možnost iti tja, potem reči da bi rad probal. Kasneje pa ga lahko še vedno preko interneta naročiš
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Se igral z njim prejšnji teden...zame top izbira sem ugotovil, ko sem najprej imel v rokah GalaxyS2 potem pa še Desire S.

Dokaj neprimerljiva ampak ravno zato, zame osebno tehtnica krepko na strani Desire S. HTC Sense je definitivno boljši izdelek, ohišje je izjemno kvalitetno na otip, telefon je izredno prijeten za držat in vse delat tudi z držanjem v eni roki, kar se mi zdi pri 4.3 ceglih povsem nepraktično.

Desire je bil super, tole je samo nadgradnja ampak prav je tako, ker že originalu ni nič manjkalo. Pogrešal bom boljši fotkič, ker so zdaj res že na takem nivoju, da se lohk namenske že nadomesti, drugega pa ne, še najmanj pa 4.3 display.