HTC Desire S težava s signalom

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Kot že naslov pove, imam pri novem telefonu velike težave s signalom. Ta konstantno skače gor in dol, med pogovorom signal kr zgine, tako da me sogovornik več ne sliši, ampak če preklopim na speaker, je signal zopet tu in se lahko dalje pogovarjam. Ko pogledam moč signala, ta skače od 80 dBm pa do 113 dBm, kar seveda pomeni, da skačejo signal črtice od 4 do 0. Če postavim skupaj 3 identične telefone, imata ostala 2 konstanten signal, kateri je po večini na 3 ali 4 črticah in se giblje tam okrog 80 Dbm, na mojem pa lahko to le sanjam.
Zdaj pa jaz vas vprašam. A lahko nesem telefon nazaj in ker ta ni star več kot 8 dni zahtevam denar nazaj, al mi ga bodo na vsak način hoteli popraviti in ne vem kaj še vse?

hvala

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Telefon je pri miru na mizi in mu skače signal? Antena je spodaj pod pokrovom za baterijo, tako da če ga držiš v roki je velika možnost da zakrivaš anteno.
Si probal telefon restartati? Lahko da se mu je samo zmešalo in preklaplja med dvema oddajnikoma.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Resetiral ga še nisem in ga bom sedaj.

Signal pa tudi če je položen na mizo skače za +/- 2

Ma če pa lahko z roko motim signal potem pa je ta telefon samo še za na grmado :S

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Evo sem izklopil telefon pa je zadeva ista...na mestu, kjer imam na vseh ostalih GSMih max. signal, imam na HTCju med 2 in 3 :/

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Če ga nisi rootal, potem nesi telefon nazaj, v nasprotnem primeru pa zamenjaj RIL.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
tudi hard reset žal ne pomaga, tak da bom poslal telefon na uveljavljanje stvarne napake....
frown-1.gif