htc desire hd! pomoč!

bolhica

Pripravnik
7. feb 2008
87
0
6
35
Zdravo!

Imam problem:
Rootala sem telefon po tem postopku https://www.youtube.com/watch?v=bUgxRA2LEEo&feature=related

In potem je nastal problem, na koncu ko je potrebno izbrati room sem izbrala napačnega. In sem resetirala telefon potem se mi ni več pobral. Pride mi do znaka od androida in tam obstane.
Sedaj me zanima, če mogoče kdo ve kaj lahko naredim, da bi telefon normalno delal??? Ker problem je da ne vem kako bi lahko brez backupa popravila telefon;(

Vaše pomoči bi bila zelo hvaležna.

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Se telefon zažene v recovery mode? Najprej si potegni iz xda-developers rom za DHD in ga skpiraj na sd kartico. Pri ugasnejnem telefonu držiš VOL - in stisneš power gumb. Nato izberi recovery, in wipe data factory reset, advanced, wipe davlink cache. Nato izbereš install zip from sdcard, choose zip from sdcard in sedaj izberes rom, ki si ga prej skopirala na kartico. Mogoče boš morala izklopit signature verification ( mora bit na disabled). Če pa ne prideš v recovery pa imaš problem in te najbrž reši samo servis.

bolhica

Pripravnik
7. feb 2008
87
0
6
35
Najlepša hvala Dare1 za tvoj trud.
Lahko pa povem da je bil problem, ker nisem dala wipe davlink cache in mi ni delalo. Vse ostalo sem naredila.
Še enkrat najlepša hvala...
5*

Nazadnje urejeno:

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Pri tem telefonu me motita dve stvari, prva je, da ko se telefon zaklene (nastavljeno imam 2 minute) morem za ponovno uporabo stisnik tipko ON oz. power na vrhu in nato povlect drsnik cez polovico ekrana. Druga pa so kontakti v telefonu, vse kar je bilo shranjeno na sim kartici mi prikazuje ok, kar pa je bilo na novo dodano pa se kar nekam izgubi.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Ja pri vseh TS telefonih moraš najprej pritisniti ON oz. power in nato še povlečt. Men osebno čist nekaj normalnega in nič teškega.
Nove kontakte moraš pa posebej kopirat na sim, shranjene imaš na telefonu.

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Me veseli, da ti telefon dela, sedaj pa kar pogumno testirat rome. Pred vsako instalacijo pa si z nandroidom naredi backup (v recovery modu), če gre kaj narobe samo obnoviš sistem.
Kurkoff:
Prenesi kontakte s sim kartice na google račun in pravilno ti bo prikazoval vse kontakte. Zaklepanje zaslona se najbrž da izklopit, to da se ugasne po določenem času pa je itak dobro, ker drugače ti požre baterijo v par urah, če bi slučajno pozabil ugasnit zaslon.