htc desire, avto z BT in imenik

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Problem imamo z imenikom na bluetoothu v avtu. V telefonu je nastimano prikazovanje samo osebe na sim (v contacts folderju). Obenem vidim, da imam na telefonu cca.1500 gmail kontaktov, ki pa niso obkljukani za prikazovanje.

Avto potegne v svoj imenik vse in je jako motece.

Lahko kako iz telefona izbrisem gmail kontakte? Brez ukinitve gmail accountov...?

Nazadnje urejeno:

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.918
660
113
Contacts->Menu->Display options -> ...
&
Contacts->Menu->Accounts -> ...

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Ma ne deluje nič.

Če grem pod "pople" (kot ima to HTC Desire) in potem pod "view" in dam kljukico le za google kontakte, mi še vedno (na telefonu) kaže samo tiste iz SIM kartice, BT v avtu pa še vedno potegne notri vseh 1800 kontaktov iz telefona.

Če označim vse kontakte v telefonu kot vidne (google, sim, only with numbers, itd...) in potem počakam, da se lista prikazanih updejta in označim vse za izbris, mi spet kaže samo sim kontakte ter še enkrat iste kontakte, vendar kot osebe ("ala" kopija simke na telefonu), google kontaktov pa ne :p

Če resitiram telefon, se ne morem povezati na gmail account brez synca. Ali se ne moreš vpisati, če je sync vklopljen (za čas prvega vpisa), pa prehitro posynca kontakte, preden bi takoj po vpisu izklopil wifi / apn...

Fail uglavnem..

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Ratalo (vsaj na telefonu ni več google kontaktov, v avtu se bo probalo kasneje)..

settings - applications - manage applications - Contact Storage in potem Clear Data.

Vse synce imam na off, simko sem prej za vsak slučaj backupiral na sd kartico.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
No, ne pomaga, prvič ko vklopiš podatkovno povezavo navkljub odstranjenim vsem kljukicam pri auto sync in podobnem sranju, google posynca vse kontakte v telefon. Stupid phone/google/whatever.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Nekje moras izklopit sinhronizacijo imenika ... Na iPhone se da... na Windows Phone tudi... in sem preprican, da nekako gre tudi na Androidu ...
smile-1.gif
Bom doma probal, ker trenutno pri sebi nimam Android naprave ...

Sem malo pobrskal... in nasel tole sliko... nekako takole bi moralo izgledati tudi pri tebi...

image8.png

http://thetechieguy.com/2011/12/05/is-the-galaxy-note-a-replacement-for-a-tablet/

Nazadnje urejeno:

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.918
660
113
HTC ima to malo po svoje:

Probaj tole:

Način 1:

It is slightly different with the HTC Sense UI, but you pointed me in the right direction.

It's called People on the Hero, not Contacts, but I opened 'People', went to Groups tab, and pressing menu I had the option "Sync Groups".
I pressed that and it gave me the options:
- Sync all contacts
- My Contacts

So, I unticked 'Sync all', hit save, and voila!
Now have 233 contacts, all named the correct way instead of 1194!!
smile-1.gif

https://groups.google.com/a/googleproductforums.com/forum/#!topic/gmail/yswACT17FYY

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Način 2:

Open contacts > menu > Settings > Edit sync groups. Select "Sync all contacts", "My Contacts" or "Starred in Android".

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Način 3:

For HTC sense do the following, contacts (people) > Groups tab > menu > Sync Groups.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Nič od tega mi ne pride prav
frown-1.gif

Če sm v osnovnem "people" meniju in pritisnem menu se mi odprejo opcije:

- add contact
- view (tu štimam kaj se prikaže, kot sem opisal v enem izmed prejšnjih postov)
- delete
- import/export
- company directory

Če grem pod groups (ene par jih je, ampak so vse prazne) in pritisnem menu, mi pokaže opcije:

- add group
- delete groups