HTC 8S

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Gledam kaj kupiti za majhen denar in HTC 8S je prišel v ožji izbor.

Sem brskal po netu in našel, da se pritožujejo nad spominom.
Rabim enega uporabnika tega telefona, da iz prve roke pove ali je teh 1,3G kolikor je na uporabo dovolj za normalnega uporabnika ali ga zmanjka. Ali lahko programe in maile naložiš na SD kartico ali samo v notranji pomnilnik?
Kako je z Nokia navigacijo. Dela na HTCjih ali ne? Nekateri se pritožujejo, da ne morejo shranit kart, ker ni placa na notranjem spominu. Ne gre na kartico?

Malo sem zmeden ker je toliko različnih informacij na netu, trgovec pa je bil en android fan in ni imel pojma.

Drugače pa prvi vtis je bil super. Sedel v roke, dela hitro, velikost prava.

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
Nokia navigacija še ni možna za slo na htc- poglej si na marketu.
Spomin - hja odvisno kakšen uporabnik si. Jaz ne potrebujem milijon appov, tako da mi zaenkrat zadostuje. Imam še 700 mb frej- povezan račun z facebookom ter hotmailom, gor imam ene 10-15 appov (nobene velike igrice).

Programi in maili gredo lahko samo na notranji spomin.

Overall sem zadovoljen, imam ga od prvega dne ko je prišel k mobitelu in je isto hiter, nikoli še ni zmrznil ali zaštekal, pa še izgleda lepo. V roko sede perfektno - če recimo primerjam z S3 ko imam vedno probleme ga lepo držat.

Nazadnje urejeno:

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Sem malo gledal kaj uporabljam na telefonu.

Sinhronizacija domačega (gmail) in službenega (na službene strežniku) maila, občasno srfanje, youtube, program za vreme, muska v avtu, navigacija za avto 2 krat letno, endomondo za faufat in kolo, ljubljana bus in lj bicikel ter lučko (baterijo).
Vse ostali mi je bolj ali manj krama, ki je neuprabljam.
Še vedno so pri meni glavne funkcije telefoniranje in včasi SMS.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Predvsem izdelava je odlična, tudi slike dela dobre in odlična platforma. Priporočam!

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Žuli me navigacija. Eni pravijo, da če spremeniš na US (nevem kaj) da dela.

Ima kdo točne info.

Morda pa priporočate katero drugo navigacijo, ki je ni treba nevem kako hekat in nevem kaj še.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.239
7.044
113
Od nokie navigacija ne dela, edino če maš tudi ameriško sim kartico
wink-1.gif

dela pa gmaps, kar je sicer tako tako, za silo je.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Kaj pa recimo, če si razvijalsko odkleneš telefon in ročno namestiš .xap Nokije Drive?

Tako meni deluje Nokia Drive 3 na Omnia W.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Od nokie navigacija ne dela, edino če maš tudi ameriško sim kartico
wink-1.gif

dela pa gmaps, kar je sicer tako tako, za silo je.

Kaj je pa tole?

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Tale zgleda kar kul. Cena je super samo a so potem vse karte free al kako?
Karte se naloži na notranji spomin ali na kartico. Če je na notranji potem verjamem, da ga hitro premalo.

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Sem se prehmalu razveselil:

The app is currently in beta version, so it’s only available for US, UK and Canada at the moment!

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Verjemi, da je za to ceno HTC 8s vreden vsakega evra.
Kot so ti že ostali omenili je kompakten, dobra izdelava, sistem deluje tekoče, tudi če imaš nameščenih veliko aplikacij.
Glede spomina mislim, da ne boš imel težav, glede na tvojo uporabo, saj tisto, kar ti zasede največ prostora - slike, video, glasba nalagaš na spominsko kartico.

Glede navigacije zaHTC trenutno rešiš edino z aplikacijo iz marketa, imena trenutno ne vem - cena pa cca 80 eur...
Če ti zgornje ne ustreza je potem zate edino Nokia, v teh dneh prihaja v SLO Lumia 620, ki je cenovno v rangu HTC 8s.