Hrvati brez Eduarda na EP ?

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Moj Bog, kaj mu je naredil Taylor. In to po 3 minutah igre.

3379.jpg

silva.wide.jpg

LomNogeV.jpg

dud5.jpg

Soigralci sploh niso mogli gledati, kaj je ostalo od njegove noge. 7 minut je ležal na tleh, preden so ga odnesli iz igrišča.
Močno upam, da ga sestavijo skupaj, da bo sploh še kdaj lahko igral. Za EP pa mislim, da bodo Hrvati kar močno oslabljeni brez njega. Prav žal mi je za njega, eden redkih, ki se ne duva...

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
Upam, da bo hitr ukreval, glih se je lepo ujel v Arsenalu in redno začel tekmo v prvi postavi potem pa takšen mesarski štart Taylorja.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Sam res zanimivo, v neposrednem prenosu vse skupaj niti ni izgledalo tako brutalno. V vsakem primeru mu želim čimprejšnje okrevanje.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Res grdo, ja.. Ceprav tako, kot je SE_P1i povedal, v zivo je izgledalo, kot da je "odskocil"..

Taylor bi pa lahko kaksno lepo kazen pokasiru..

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Taylor bi moral dobit prepoved igranja.....s takimi debilnimi "klizanji" lahko uničiš kariero nasprotniku.....

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Jap, na tv-ju je izgledal kot pač en običajn faul, pričakoval rumen karton, sodnik takoj kaže rdečega, sem mislil kaj te je sodniku... ampak čisto pravilno. In to v 2. minuti direkt na nogo, ni žoge meril. Minimalna kazen za Taylorja je prepoved igranja do konca koledarskega leta, vsaj minimalno to jaz pričakujem. Doživljensko verjetno ne bo dobil, čeprav bi si jo zaslužil. Ampak če Roy Keane ni dobil zato da je končal kariero Haalandu (pustimo ob strani da mu je Keane pravzaprav samo vrnil) potem bo ta še manj.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
faaak, celo štucko mu je strgal......
shocked-1.gif

lej, v trenutku je lahko (skoraj) vsega konec.....

takih poškodb in posledic je še zelo malo...... hvala ynosu....

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
baje je že operiran in ma nogo v gispu.nekje do 6 mesecev bo brez žoge.
za taylorja bi bila pa primerna kazen taka da bi bil odsoten iz igrišča tako dolgo kot eduardo

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Močno dvomim, da ima nogo v mavcu, še posebej po operaciji.

Taki zlomi se zdravijo s privijačenjem ploščic na kosti. Kosti se bodo zarasle najkasneje v 8 tednih (če zadeva ni zelo zdrobljena), večja težava pa je tkivo skozi katerega je pogledala kost. Tam gre za raztrganine in samo upam, da vmes ni vezi (kit).

Osebno menim, da se bo fizična poškodba zacelila prej kot psiha. Vprašanje je, če bo Eduardo še tak, kot je bil. kje je danes Cisse (ali nekaj podobnega - francoski reprezentant, ki se je podobno polomol na zadnji pripravljalni tekmi pred SP 2008)?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jap, Djibril Cisse je naprej dobil po desni nogi, se je komajda sestavil za finale CL spomladi 2005 in potem proti jeseni fasal se na drugo nogo. Ni vec to kar je bil, zal.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
No ja, v Franciji mu gre prav dobro ( 9 golov do zdaj), ampak on je že prestal 2 taka zloma in mene čudi da še sploh igra na najvišjem nivoju. Bi znalo biti res bolj vprašanje psihe

Alan Smith je skoraj enako polomil nogo proti 'poolu točno 2 leti nazaj. Čez dobre pol leta je že skakal po igrišču.

Je pa tukaj res veliko psihe. Če te bo strah štartati na polno nimaš kej več delat v tej klasi tekmovanja. Fant bo moral razčistiti sam pri sebi, da so tudi take grozne poškodbe del športa.

Je včeraj Owen podobno štartal na Vidiæa, samo ne na stojno nogo in dobil le rumeni karton. Takih štartov je v angliji veliko.
243630-AlanSmith4.jpg

Priponke

• 243630-AlanSmith4.jpg
    243630-AlanSmith4.jpg
    11,3 KB · Ogledi: 228

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Prekleti konji britanski... Mi je kar slabo ratalo, ko sem gledala te fotke na Indexu
crazy1.gif

In itak, da se to niso maščevali za izločitev Anglije iz EP, kje pa
ne-ne-1.gif