Hrvaška v EU, ja!

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Sploh ne razumem čemu takšni problemi s Hrvaško?! Že skoraj 20 let se vse skupaj vleče, kar bi se lahko zmenili ob litru domačega.. najhuje pa je, da se bomo sedaj toliko skregali, da se še naši prapotomci ne bojo normalno gledali!

10.gif

Pomembno je, da smo vsi za džamijo, proti Hrvaški v EU kar bi nam res samo koristilo (OBOJIM!), pa malodane vsi proti. Forum poln "strpnežev". Vsi bi najmanj pobili vse Hrvate za tiste 5km hoste, ane?!

stupid-1.gif

p.s. naj še oni okusijo kakšno sranje je EU
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Zid na kolpo pa bo mir.

Problem je, da imajo preveč jokerjev v rokavu in jih cela evropa hoče. Prekleto morje
wink-1.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Osebno mislim, da bi Slovenija morala izstopit iz EU. Včasih naj bi to bila neka elita, izkazalo se pa je, da sprejmejo vsak drek. Začelo se je z Bulgarijo in Romunijo nadaljevalo se bo pa s Hrvaško, Srbijo, Bih... Turčijo
stupid-1.gif

Za hrvate mi je vseeno, če pridejo ali pa ne. Sej večina jih ni tako slabih sam politiki nas razdvojujejo. So pa verjetno eni redkih, ki ne vidijo v EU nekaj posebnega.

Sanaderju se gre samo za to , da bo prišel v evropski parlament in imel dobro plačo. Lep primer je uporabnik evroškrat, eden redkih, ki je plačan za to, da meglo meša in pametuje po forumu.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zid na kolpo pa bo mir.

Problem je, da imajo preveč jokerjev v rokavu in jih cela evropa hoče. Prekleto morje
wink-1.gif

Zid ni popularen - slaba reklama, saj veš: Berlinski zid, zid med Izraelom in Zahodnim bregom, "ograja" med Mehiko in ZDA...

Bolje je Kolpo ogrevat in krokodile notri spustit - se še vedno splača.
wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pomoje gre tud bolj za princip, ker si že dolgo domišljajo da je nekaj njihovo, kar ni! In upam da se vsaj tukaj Pahor ne bo izneveril, in bo vztrajal pri tem. Sam sej pol na koncu bo pa popustil, pod pritiski EU... in spet se bomo pod nosom obrisali.

Sicer pa, ko bojo prišli v EU, itak ne bo več mej, se pravi da je vseeno kako se zmenijo. Sam naj pred tem priznajo, da je pač tista zemlja, k si domišljajo da je njihova, naša. Sam tud tega ne bojo nardil. Ker niso pripravljeni pol kurca popustit. Pač nej bojo pa trmasti... Pahor naj bo pa tud.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Neki slabo tole modi upoštevate:
Pridržujemo si pravico, da nemudoma odstranimo kogarkoli, ki promovira ali vzpodbuja nasilje, rasizem ali sovraštvo.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.257
113
zakaj ti ne ostaneš na Suxu če ti alter toliko krvi pije?

samo kritiziraš, pljuvaš, itd....

če bi ta čas na Suxu porabil, bi ziher blo kaj bolj produktivnega iz tebe

Nazadnje uredil moderator:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Kaj pa ti veš o meni.
wink-1.gif

Jaz glede tebe vidim, da si živčen, ker sem proti nestrpnosti in spodbujanju k sovraštvu.

Sicer pa predlagam dobro stvar za forum, pa sem označen češ da pljuvam po vsem. Razmisli.

Nazadnje uredil moderator:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.257
113
ma ne gre se za to temo... že dalj časa opažam tvojo negativno nagnjenost do alterja
res pa je, da sem se v napačni temi spravil na tebe, ker tokrat imaš prav glede nestrpnosti.

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Je pa nekaj dobro povedal: politiki nas razdvojujejo, ovce pa nasedajo "domoljubnim" govorom. Je naše, je njihovo ali še najbolj verjetno, da se še od leta 91 nismo točno (obojestransko) sporazumeli kje je ta vražja meja.

Se najdejo ljudje, ki sovražijo hrvate in obratno ampak tiha večina se dobro razume, kar pa v medijih ni razvidno.

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
Hrvaška bo šla v EU skupaj z ostalimi državami bivše Juge ne glede na to da si naši sosedje želijo vstopiti pred ostalimi.
Na to, kdaj bodo šle vse te države v EU Slovenija nima prav nobenega vpliva (pozabite enakopravnost med državami v EU).Države ustanoviteljice EU in velike države imajo pač močnejši glas kot mi.

EU kar fino odgovarja, če smo mi "krivci" za zavlačevanje pri pristopnih pogajanjih Hrvaške, saj Evropa pri tem izpade fina, nagajajo pa tisti grdi grdi Slovenci.

So pa Srbi trši oreh za EU kot Hrvati in državam EU pripravljajo zanimivo novoletno presenečenje.