Moj all-in-one strojček se poslavlja... Star je več kot 5 let in zopet se je pojavila napaka zaradi katere je bil na servisu pred mislim da 2 ali 3 leti. Pri "inicializaciji" skenerja se ta kar noče nahati "inicializirati". Tako da tudi ne morem uporabljati printerja za kar je bil psc tudi primarno kupljen. Poskušal sem že fizično odklopiti skener a potem tudi tiskalnik ne dela. Prišel sem do zaključka, da ga bo treba počasi zamenjati.
Ker pa imam doma še 2 barvni in 2 črni kartuši (vse original), bi jih seveda rad nekako uporabil. Na misel mi je prišlo, da bi kupil en starejši printer, ki uporablja te kartuše. Seveda ne dam nekih velikih denarjev za njega.
Čez nekaj časa pa bo treba kupiti zamenjavo za 2175. Razmišljal sem o laserski all-in-one napravi. Ima kdo kakšne izkušnje?
Ker pa imam doma še 2 barvni in 2 črni kartuši (vse original), bi jih seveda rad nekako uporabil. Na misel mi je prišlo, da bi kupil en starejši printer, ki uporablja te kartuše. Seveda ne dam nekih velikih denarjev za njega.
Čez nekaj časa pa bo treba kupiti zamenjavo za 2175. Razmišljal sem o laserski all-in-one napravi. Ima kdo kakšne izkušnje?