Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
če malo spremljaš sceno ugotoviš, da je HP eden izmed...no..najbolj pokvarljiv brand
acer ga pihne, tishiba ga pihne, lenovo ga pihne..pod njim so kaki fujitsu, sony..pa take zadeve
izkušnje
moj hp elite je bil 3 krat na servisu v 2 letih..sicer napake od začetka, sem ga po letu in pol šele dal an servis..trkrat..en mesec zaj..pa zdej bo sel spet, ekr ni to to.
drugače..kar nekaj jih gre mimo mene..in sos erije kjer je adijo pamet..trenutno vem za tri take.
podobno je z monitorji. pride slaba serija ko crkne 10 od 10 kupljenih.
se pa vprasam zakaj furamo hp. sams em bolj za toshiba, jo imam doma, ali lenovo..but..ostajam an elite..jajcih
če je disk..pa ne dobiš vsega sam..v kamniku je model..300€ pobere skor vse dol.
Tu se pa ne strinjam !
Treba je prvo ločiti boljše laptope z 3 letno garancijo od onih za mase, če govorimo o teh prvih, ga morda le Lenovo pihne, ostalo pa kakor kdaj kateri, da pa acerje omenjaš pa Tishibe pa je smešnio, Sonya pa postavljaš za HP, ne veš pa, da imajo dokaj napredne notebooke, samo žal porazno podporo in servis...... in ja servis HP-ja je urejen v Sloveniji, kot za redko katero znamko, zato se pa prodajajo ........
Prodal sem vsaj 20 elitov, v zadnjih nekaj letih, kolikor so na trgu, pa je crknil samo eden, pa še ta samo zato, ker je bil kamionski karambol in je zletel, čez šipo kamiona po cesti , kjer je pristal še zmeram v enem kosu samo so šli diski pa plate papa .....